Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Interview s Krisom Meekom (+video)

Friday, 11. 03. 2011 - 14:29, Katarína Ďurecová   

Interview s Krisom Meekom (+video)

Rally Sardínia, ktorá bude súťažným debutom Mini WRC, sa pomaly ale isto blíži. Prečítajte si interview s Krisom Meekom, v ktorej okrem iného hovorí o cieľoch do tejto sezóny:

Kris, v sezóne 2011 máte na programe iba vybrané podujatia WRC. Znamená to, že to pre vás bude pokojný rok?
Kris Meeke:
„Nie, ísť do sezóny bez tých najvyšších cieľov je zbytočné. To by sme sa na to rovno mohli vykašľať a ušetriť si obrovské množstvo úsilia. V našom prípade musíme nájsť tú správnu rovnováhu. Nemôžeme vyhrať titul, ale na druhej strane chceme dokázať, že sme konkurencieschopní."

MINI Motorsports;

Aký zisk si Mini WRC Team sľubuje od štartov na vybraných podujatiach?
Kris Meeke:
„Získať skúsenosti na súťažných tratiach. Veríme, že sa v súčasnosti veľmi zrýchľujeme. To ale môže byť potvrdené len v priamom súboji s konkurenciou. Takže potrebujeme účasť na týchto podujatiach na to, aby sme zistili, ako na tom sme a aby sme to zistili čo najskôr. Sezóna 2012 bude pre nás veľmi dôležitá, pretože naše výkony budú rozoberané počas celej sezóny. Už teraz cítime, že sú tu veľké očakávania - je to výzva, ktorú s potešením prijímame."

MINI Motorsports;

Cítite sa pod tlakom svojho tímového kolegu Daniho Sorda?
Kris Meeke:
„No.. nebojujeme medzi sebou koleso na kolese, tak ako je to napríklad v F1, kde tímoví kolegovia neváhajú jeden druhého vytlačiť z trate. V rally je to dosť odlišné, lebo medzi tímovými kolegami je viac rešpektu. Ideme výhradne proti stopkám, nie proti ostatnými týmom, alebo dokonca tímovým kolegom."

MINI Motorsports;

Na ktoré podujatia sa najviac tešíte?
Kris Meeke:
„Nie je tu žiadny favorit. Momentálne dúfam, že čas ubehne čo najskôr a my budeme vyvíjať auto na súťažných tratiach."

MINI Motorsports;

Na záver si pozrite video z dielne Mini s názvom „The Legend Is Back", respektíve „Legenda sa vracia", v ktorom uvidíte pekné zábery z minulosti i súčasnosti Mini:

Prodrive;mini-wrc-rear-3q.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri