Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Iné

Kubica najbližšie na Citroene C4 WRC

Tuesday, 06. 11. 2012 - 19:47, Zdenka Frývaldská   

Kubica najbližšie na Citroene C4 WRC

Robert Kubica odštartuje na dvoch najbližších podujatiach s Citroenom C4 WRC. Jeho cieľom bude získať nové skúsenosti a odjazdiť čo najviac kilometrov.

 

kubica2-2.jpg

Po absolvovaní piatich sezón vo Formuli 1, prechode do rally a následnej ťažkej havárii sa vrátil na súťažné trate. Netrvalo dlho a ukázal, že je veľký bojovník a chuť do života mu rozhodne nechýba. Poliak Robert Kubica absolvoval v tomto roku už tri podujatia, z ktorých na dvoch zvíťazil. Chystá sa na ďalšie a už to nebude na Subaru Impreza WRC, ale Citroene C4 WRC.

citroen.php

Poliak by sa mal predstaviť v spomínanom vozidle na Rally di Como a Rallye du Var. Prvé z nich sa uskutoční už o necelé dva týždne a cieľom jazdca bude získať cit pre nové auto. Vo Francúzsku by už však rád zabojoval o pekné umiestnenie a samozrejme odjazdil čo najviac kilometrov. Tento tréning bude pre neho vhodný a potrebný aj pre sezónu 2013, počas ktorej by sa už mal predstaviť v Majstrovstvách Európy v rally.

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri