Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na Rallye Tatry - Kuko s Fabiou WRC, ostatní bez zmeny

Tuesday, 22. 05. 2018 - 20:58, Public relations   

KL Racing na Rallye Tatry - Kuko s Fabiou WRC, ostatní bez zmeny

Aj s druhým kolom Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 prichádza KL Racing Rally Team s prekvapením pre divákov. Tým je štart Tomáša Kukučku a Petra Vejačku na Škode Fabia WRC.

Po predstavení sa so Škodou Octavia WRC v Prešove, v rámci druhého kola slovenského rally šampionátu mení posádka KL Racing Rally Teamu, Tomáš Kukučka - Peter Vejačka techniku. Postaršiu Octaviu nahradí o niečo mladšia Škoda Fabia WRC, s ktorou má Kuko rovnako nejaké tie skúsenosti.

Tibor Szabosi;c30i4554asf.jpg

„Zmena nastala z jednoduchého dôvodu. Tým je , že Škoda Octavia WRC zmenila majiteľa a tak sme dostali z tímu Profiko ponuku, či nechceme štartovať so Škodou Fabia WRC. Práve s týmto autom som v minulosti na Rallye Tatry už štartoval. Nedopadlo to síce najlepšie, ale rád si podtatranské trate vychutnám s Fabiou WRC. Samozrejme na štart sa už neskutočne teším. Bude tu veľká konkurencia a musím priznať, že počet 73 prihlásených ma dosť (v dobrom) prekvapil. Dúfam, že sa nám podarí všetko zvládnuť a vidíme sa na cieľovej rampe," vysvetlil dôvod zmeny techniky Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;c30i6142asf.jpg

V prípade ostatných dvoch súťažných posádok slovenského KL Racing Rally Teamu, tak ako je už spomínané v nadpise, neprichádza k žiadnym zmenám.

Tibor Szabosi;asf-8425asf.jpg

To znamená, že Pavol Cireň spoločne s Marcelom Hrankom si najstaršiu slovenskú rally súťaž vyskúšajú s Renaultom Clio R3 Maxi. S týmto istým vozidlom sa predstavili aj v rámci úvodného podujatia Majstrovstiev Slovenska v rally 2018, na súťaži v Prešove. Výsledkom bolo tretie miesto v triede 5.

Tibor Szabosi;c30i7181asf.jpg

„Bude to veľký boj, keďže naša trieda je výnimočne naplnená a je tam veľa rýchlych jazdcov. Som zvedavý na večerný okruh, priznávam, že ja tmu veľmi nemusím, ale inak sa na Rallye Tatry veľmi teším. Hlavne sa už neviem dočkať rýchlostnej skúšky pod názvom Huta, ktorá má viac ako dvadsať kilometrov a určite sa v nej bude rozhodovať o konečnom výsledku," povedal Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;c30i6631asf.jpg

Poslednou posádkou KL Racing Rally Teamu, ktorá sa na 45. Rallye Tatry 2018 v Poprade divákom predstaví je dvojica Poliakov, Tomasz Wróbewski - Michal Poradzisz na vozidle Peugeot 208 R2, s ktorým dojazdili na Rally prešov na treťom mieste v triede 6.

Tibor Szabosi;asf-8682asf.jpg

45. Rallye Tatry 2018 štartuje v dňoch 25. - 26.5.2018 v Poprade a jeho okolí. Organizátor pre súťažiacich pripravil osem rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer 95 kilometrov. Celková dĺžka trate pritom je takmer 320 kilometrov.

Tibor Szabosi;c30i6304asf.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri