Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Karting

Karting - pohľad na sezónu 2012

Monday, 30. 07. 2012 - 09:15, Daniel Mandzi   

Karting - pohľad na sezónu 2012

Motokárová sezóna je už v plnom prúde, ale novinky z pretekov nikde. Preto Vám ako jedni z mála prinášame najnovšie informácie z motokárových podujatí. Napokon práve na motokárach vyrástlo najviac úspešných a slávnych pretekárov, preto by bola škoda, ak by Ste sa o nich nič nedozvedeli. 

Dominik Bugár;f08-4789.jpg

Na Slovensku už niekoľko rokov úspešne funguje seriál podujatí pod názvom „Moravský pohár", v rámci ktorého sa jazdia aj Majstrovstvá Slovenskej republiky. Ide o seriál šiestich podujatí, ktoré sa konajú na tratiach na Slovensku, v Rakúsku a v Čechách. Toto spojenie má veľké výhody. Jednou z nich je účasť mnohých českých a rakúskych pretekárov, preto o kvalitné a pekné súboje na trati nie je núdza.

Dominik Bugár;f08-4376.jpg

V rámci triedy ROTAX MAX Vám prinesieme informácie zo Zóny strednej a východnej Európy, tzv. CEE. Organizáciu týchto podujatí zabezpečuje bývalý maďarský pretekár Sándor Hargitai. Seriál troch pretekov, ktorý víťazovi zaručí postup na majstrovstvá sveta a finančnú odmenu, hostia dve trate -  rakúsky Bruck, vzdialený od Bratislavy necelých 20 minút cesty a známy automotodrom Pannoniaring, ktorý poznajú najmä fanúšikovia motoriek a automobilových pretekov na okruhu. Samozrejme nejazdí sa na veľkom okruhu, ale na motokárovej trati, ktorá je situovaná v areáli okruhu.

Dominik Bugár;f08-4938.jpg

V neposlednom Vám prinesieme novinky z motokárových podujatí vo svete, na ktorých reprezentujú Slovensko najlepší pretekári.

Michaela Pešková

Dominik Bugár;f08-4973.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri