Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola druhý v kvalifikácii TCR v Dubaji

Thursday, 12. 01. 2017 - 22:12, Ľuboš Kašický   

Homola druhý v kvalifikácii TCR v Dubaji

Séria TCR začala sezónu dubajským podujatím zaradením do série TCR Middle East 2017. Dnešná kvalifikácia bola v znamení tímu Engstler.

Prvé tri miesta na štarte vybojoval nemecký tím v ktorom štartuje aj náš Maťo Homola. Najrýchlejší bol Volkswagen Golf GTi TCR s iba šestnásťročným Lucom Engstlerom, ktorý zajazdil kolo za 2:10,133s. Druhý najrýchlejší bol Slovák Homola s časom 2:10,632s. Triumf tímu Engstler zavŕšil tretím najlepším časom 2:10,759s Brandon Gdovič. Ďalší Slovák, Filip Sládečka zajtra odštartuje zo šiesteho miesta.

tcr-dubai-qa.jpg

Prvé podujatie TCR série na strednom východe sa jazdí na dva preteky. Úvodné štartujú v piatok trinásteho o 09.00 miestneho času a druhé o 11.00 hod. Kto chce držať palce Maťovi a Filipovi, tak môže preteky sledovať priamo na www.tcr-series.tv

tcr-dubai-qhomola.jpg

„Som trochu sklamaný," priznal Maťo Homola. „Mali sme problém s palivovým čerpadlom a to ovplyvnilo výkon vo výjazde zo zákrut a znemožnilo mi to zaútočiť a zlepšiť svoj čas. Škoda, pretože sme od rána veľa pracovali na nastavení auta. Verím, že tím náš problém do zajtrajších pretekov vyrieši."

tcr-dubai-qceruti.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri