Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola priebežne tretí

Friday, 13. 01. 2017 - 15:12, Ľuboš Kašický   

Homola priebežne tretí

Úvodné dva preteky mini série TCR na strednom východe sa Slovákom nevydarili. Satisfakciou sú dve najrýchlejšie kolá pretekov pre Maťa Homolu a pódium pre Filipa Sládečku.

Dnešná dvojica pretekov sa stala jednoznačnou korisťou nemeckého tímu Liqui Moly Team Engstler, ktorý vyhral obidva preteky. V tých prvých Homola štartoval z druhej priečky, no do prvej zákruty išiel ako prvý. Ukázalo sa však, že ulial štart a v treťom kole musel na „trestnú lavicu". Do čela sa tak dostal 16-ročný Engstler, ktorý už víťazstvo v 12-kolových pretekoch nepustil.

homola-podium.jpg

V druhých pretekoch sa rýchlo do čela dostal Filip Sládečka, ktorého prenasledovali Kaye a Homola. Filip si držal vedenie až do ôsmeho kola, kedy na neho ostro zaútočil Kaye. Homola sa posunul na druhé miesto. O tesnosti súboja hovorí fakt, že prvých päť pretekárov jazdilo v jednej sekunde. A bolo to medzi nimi naozaj pestré. Za kontakt so Sládečkom však Kaye dostal v predposlednom kole penalizáciu a padol na tretie miesto. Do čela sa však cez Homolu dostal debutant Gdovic, ktorý Maťa za sebou v poslednom kole udržal a radoval sa z víťazstva. Na druhom mieste prišiel Homola a tretí skončil Sládečka. Potešiteľné pre nás je, že najrýchlejším mužom na trarti bol v obidvoch pretekoch jednoznačne Slovák Maťo Homola.

race1-start.jpgpodium-3.jpgtcr-dubai-race1.jpgtcr-dubai-race2.jpgstandings-2.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri