Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Gonda na Silverstone so snahou udržať náskok

Thursday, 11. 07. 2013 - 18:49, Martin Trenkler   

Gonda na Silverstone so snahou udržať náskok

Najúspešnejší slovenský formulový jazdec Richard Gonda mieri na ďalšie preteky seriálu European F3 Open.

Počas tohto víkendu (13. - 14. júla) sa na slávnom okruhu Silverstone ide 4. kolo šampionátu, v ktorom talentovaný Banskobystričan vedie v hodnotení triedy F3 Cup. V polovici celého šampionátu má náskok 12 bodov pred Britom Cameronom Twynhamom, ktorý bude určite chcieť využiť výhodu domáceho okruhu a zvíťaziť. Richard však tento okruh takisto pozná a vie, že na titul musí bodovať, hoci by došiel do cieľa aj tesne za britským rivalom. Ten vyhral v prvých pretekoch roka na okruhu Paul Ricard, no náš Gonda odvtedy štyri razy ochutnal šampanské z najvyššieho stupienka, okrem toho bol raz druhý a raz tretí. Aj preto je zaslúžene na prvom mieste klasifikácie Cup jazdcov so staršími modelmi F308. 

Preteky European F3 Open môžu diváci a fanúšikovia sledovať priamo cez internetovú stránku f3open.net alebo na športovej TV stanici Digi Sport.

Ján Žgravčák/RPM

drivex-gonda-jerez-sabado-pr.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri