Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola Motorsport: FIA ETCC Sicília

Friday, 12. 07. 2013 - 13:39, Martin Trenkler   

Homola Motorsport: FIA ETCC Sicília

Maťo: "V stredu ráno sme dorazili na okruh, ale technika prišla do Pergusy vo štvrtok večer kvôli dlhej ceste na trajekte. Tento víkend nebude mať FIA ETCC žiadny doprovodný seriál, takže všetko dôležité sa začne až v sobotu, tzn. voľné piatkové tréningy a kvalifikácia. Dnes nás, trochu nezvyčajne, nič nečaká, len rozbaľovanie vecí a pripravovanie techniky na sobotu.

Okruh Pergusa, ktorý obkolesuje prírodnú rezerváciu - jazero Lago di Pergusa, nie je až tak jednoduchý ako sa na prvý pohľad zdá. Veľmi dôležité budú prejazdy obrubníkmi, ktoré sú vysoké a veľmi nepríjemné. Dúfame, že sa nezopakuje pneumatiková situácia na pretekoch F1 na Silverstone 2013.

Počasie nie je take teplé, aké sme očakávali, je len do 30 stupňov Celzia a k tomu aj veterno, takže je to príjemné. Tešíme sa na prvé tréningy, držte palce!"

etcc-pergusa-1.jpg

etcc-pergusa-2.jpg

etcc-pergusa-3.jpg

aaaaaa0000-jul-reklamni-medialni-patneri-2013.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri