Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Finále Slovenského Okruhového Pohára máme za dverami

Thursday, 26. 09. 2013 - 11:58, Zdenka Frývaldská   

Finále Slovenského Okruhového Pohára máme za dverami

V piatok 18. Októbra sa na Slovakia Ringu uskutočnia záverečné preteky tohtoročnej sezóny Slovenského Okruhového Pohára.

Máme za sebou úspešnú premiéru na Slovakia Ringu z apríla, mimoriadne náročné a upršané preteky počas mája v Brne a júnovú slnečnú epizódu na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;gh7p7129-2.jpg

Po prázdninovej pauze sa posledný súboj uskutoční na najdlhšej variante trati Slovakia Ring. O víťazoch je rozhodnuté len v jednej triede a všetky ostatné sľubujú napínavé súboje do posledných sekúnd. Na stránke www.okruhy.sk už v týchto dňoch prebieha registrácia na záverečné podujatie. Jazdci si môžu naštudovať Zvlášne ustanovenia a Časový plán podujatia.

Tibor Szabosi;gh7p7271-2.jpg

Podujatie bude zapísané v kalendári evidovaných súťaží na sekretariáte SAMŠ, čo znamená možnú účasť aj pre licencovaných jazdcov. Priložené video dokumentuje doteraz odjazdené preteky a krátko predstavuje niektoré osobnosti motoršportu, ktoré SOP jazdia.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri