Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ETCC - Homola motorsport Paul Ricard, 2 test

Friday, 26. 06. 2015 - 21:09, Public relations   

ETCC - Homola motorsport Paul Ricard, 2 test

Úspešne sme absolvovali druhý test so SEATom Leonom Cup Racer, ktorý trval 60 minút. Do druhého testu sme vyrazili po kontakte z prvého testu a tak sme zo začiatku skúšali nastavenia a funkčnosť auta. Najprv Maťo opatrnou jazdou preveril fungovanie celého auta. Zistili sme, že auto je v úplnom poriadku a tak Maťo začal postupne zrýchľovať a hľadať limity. Bolo veľmi teplo a tým pádom to bol náročný test a skúška ako pre jazdcov, tak aj pre autá. Nakoniec Maťo test dojazdil na 3. mieste z 20 jazdcov, kde prvý štyria sú piatich desatinách sekundy. Časy sú tesné a začiatok pola je veľmi vyrovnaný. Maťo mal dokonca dva najrýchlejšie sektory z troch zo všetkých jazdcov.

Michal Petreje;fia-wtcc-slovakiaring-2015-piatok-0410.jpg

Maťo: „Bol to hlavne teplý tréning, lebo ako vonku, tak aj v aute bolo veľmi veľké teplo a jazdili sme dlho. Konečne prvý tréning, kde som si normálne zajazdil, keďže som prvý skoro vôbec neabsolvoval. Vyskúšal som si jazdu s rôznymi nastaveniami. Po teste sme v telemetrii našli ešte v niektorých zákrutách rezervy, ale celkovo som veľmi spokojný a cítim, že sme na dobrej ceste. Teším sa tomu."

reklamni-medialni-patneri-2015.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri