Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ETCC - Homola motorsport Paul Ricard, 1 test

Friday, 26. 06. 2015 - 21:03, Public relations   

ETCC - Homola motorsport Paul Ricard, 1 test

Počas prvého testu na okruhu Paul Ricard mal Maťo v 3 kole kolíziu s tureckým BMW, kde sa Maťové auto poškodilo. Po vjazde do boxov mechanici urobili nevyhnutné opatrenia, aby sa s autom mohol čo najrýchlejšie vrátiť späť. Po návrate na trať zajazdil druhý najlepší čas z 20 štartujúcich, ktorý mu vydržal do posledných kôl tohto testu. Avšak auto nebolo v poriadku, tak sa Maťo vrátil späť do boxov. Auto je v súčasnosti v rukách mechanikov, ktorí sa snažia auto dať do úplného poriadku, aby Maťo mohol o 13:30 nastúpiť do testu 2. Maťo bol za záver testu prekonaný a skončil celkovo na 5. mieste.

Tibor Szabosi;h7p2054-6.jpg

Maťo: „V treťom kole prvého testu, keď som začal testovať limity nastavenia auta som sa dostal mimo trať. Vracal som sa naspäť mimo stopy v takom uhle, že som nemohol vidieť žiadneho zo súperov. Zrazu som len dostal veľmi silný náraz do pravej strany môjho SEAT Leon Cup Racer. Priznávam, že to bola súhra nešťastných okolností a viac menej moja chyba, za ktorú som sa aj tureckému kolegovi ospravedlnil. Chalani teraz makajú na aute tak, aby bolo v úplnom poriadku do ďalšieho testu. Držte mi palce."

reklamni-medialni-patneri-2015.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri