Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ďalšie informácie o nórskom teste Pola R WRC (+ fotografie)

Wednesday, 22. 02. 2012 - 14:06, Katarína Ďurecová   

Ďalšie informácie o nórskom teste Pola R WRC (+ fotografie)

O teste Volkswagenu Pola R WRC, ktorý sa bezprostredne po skončení Rally Sweden uskutočnil v Nórsku, sme vás už síce informovali (viac v tomto článku), serveru Autosport.com sa však podarilo zistiť ešte nejaké ďalšie informácie.

Jednalo sa o ďalší test Pola R WRC označeného číslom 1, ktorý sa konal na tratiach v okolí mesta Kongsvinger, v ktorom bol i jeden zo vzdialených servisov Rally Sweden a v okolí ktorého sa nachádza i RS3/6 švédskej rally - Opaker, na ktorej Volkswagen taktiež testoval a mohol tak porovnávať svoje časy s časmi súperov.

Facebook - rally;

Prvý testovací jazdec Volkswagenu Dieter Depping sa za volant auta posadil iba v pondelok ráno, v nasledujúcich dňoch (test trval až do piatku) už za volantom sedel Sébastien Ogier, ktorý s Polom R WRC najazdil dokopy niečo vyše 1000 kilometrov.

Test síce Volkswagen Motorsport nijak oficiálne nekomentoval, ich hovorca však priznal, že test prebehol úspešne a že bol zameraný najmä na najazdenie čo najviac kilometrov. Okrem toho sa ale tím čiastočne venoval i oblastiam zavesenia a transmisií. Najbližšie čaká Polo R WRC test v Španielsku, kde sa vôbec prvýkrát predstaví na šotoline. Za volantom by opäť mala byť dvojica Dieter Depping a Sébastien Ogier.

Facebook - rally;

Facebook - rally;

Facebook - rally;

Facebook - rally;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri