Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke bude Mini WRC aspoň testovať

Thursday, 23. 02. 2012 - 13:40, Katarína Ďurecová   

Kris Meeke bude Mini WRC aspoň testovať

Tím Prodrive čaká v týchto dňoch štvordňový test, ktorý prebehne na šotoline na juhu Španielska, konkrétne v Andalúzii. Test by mal byť zameraný na vyskúšanie nových častí Mini WRC, ktorých homologácia je naplánovaná na prvého marca.

Tím by sa mal zamerať úpravu predného spojleru, uchytenie prednej nápravy, zlepšenie chladenia motoru, posilovača riadenia a najmä na úpravu hlavy motoru. Prodrive vo svojich odhadoch očakáva, že po aplikácií týchto zmien, by sa auto malo zrýchliť až o pol sekundy na kilometer. Tento nový vylepšený Mini WRC by mal byť nasadený už na portugalskej rally, ktorá sa uskutoční koncom marca.

Mini Motorsport;p90084498.jpg

Vráťme sa teraz k samotným jazdcom, ktorí sa testovania zúčastnia. Dnes a zajtra (štvrtok a piatok) by sa mal za volant posadiť Kris Meeke, ktorý sa síce nezvezie na rýchlostných skúškach, ale aspoň bude vyvíjať auto pre tých, ktorí majú na to, aby si pôvodne jeho sedačku v tíme Prodrive kúpili, z čoho musí byť iste nadšený. V pondelok a v utorok sa za volant Mini WRC posadí Dani Sordo.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri