Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

ARC Bratislava mieri na Silverstone

Thursday, 31. 05. 2012 - 08:25, Daniel Mandzi   

ARC Bratislava mieri na Silverstone

Slovenský pretekársky tím ARC Bratislava bude počas víkendu na štarte druhých pretekov vytrvalostného seriálu Blancpain Endurance Series 2012. Po Monze sa toto atraktívne podujatie zastaví na ďalšom okruhu Grand Prix F1, na Silverstone vo Veľkej Británii.

Petr Frýba;fryb4332.jpg

V početnom a hviezdami nabitom štartovom poli nebude teda chýbať ani typické žlté Porsche 997 GT3 R s číslom 7 a slovensko-talianskou posádkou Miro Konôpka - Zdenko Mikuláško - Stefano Crotti. Profil trate a jej šírka sú zárukou, že počas trojohodinových pretekov uvidíme množstvo predbiehacích manévrov. Miestni hovoria, že by to malo byť najpočetnejšie štartové pole v histórii okruhu Silverstone, na štarte je totiž 57 vozidiel.

Petr Frýba;fryb5048.jpg

Miro Konôpka sa na preteky teší: „Na Silverstone sme štartovali v rámci 24-hodinovky už vlani, aby sme sa zoznámili s novou verziou trate. Auto je pripravené dobre, otestovali sme ho na Slovakia Ringu, tak verím, že sa nám podarí odjazdiť dobré preteky. V tom natrieskanom štartovom poli bude úspechom pre malý slovenský tím postavenie v prvej dvadsiatke."

Petr Frýba;fryb0700.jpg

Kvalifikácia sa ide v sobotu podvečer, trojhodinové preteky sa začnú v nedeľu o 14:45 SELČ. Priamy prenos je možné sledovať aj cez oficiálnu stránku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri