Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zvláštne ustanovenia OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING zverejnené

Tuesday, 10. 11. 2020 - 10:16, Miroslav Majláth   

Zvláštne ustanovenia OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING zverejnené

Tohtoročná slovenská rally sezóna ešte neskončila. Dôkazom je aj zverejnenie Zvláštnych ustanovení podujatia OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING 2020.

Celosvetová pandémia COVID – 19 zasiahla počas tohto roku nielen do našich osobných, či pracovných životov, ale aj do športového života. Donútila nás zamyslieť sa nad spôsobom života, ale aj prijať rôzne rozhodnutia, ktoré by nás „v normálnom“ živote asi ani nenapadli. Jedným z takých rozhodnutí bolo zorganizovať rally podujatie zaradené do Majstrovstiev Slovenska v rally 2020 nie „v lese“ ako býva zvykom, ale v útrobách pretekárskeho okruhu SLOVAKIA RING. Po úvodnej úvahe, či do toho ísť, alebo nie, padlo rozhodnutie pustiť sa do organizácie „plnou parou“ a zorganizovať posledné kolo seriálu, vďaka ktorému bude mať Slovensko nakoniec vyhlásených aj rally majstrov v sezóne 2020.

Tibor Szabosi;c30i4708-18.jpg

Výsledkom príprav je aj dnešné zverejnenie Zvláštnych ustanovení k podujatiu OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING 2020, posledného tohtoročného podujatia zaradeného do kalendára Majstrovstiev Slovenska v rally 2020, Majstrovstiev Slovenska v rally historických vozidiel 2020, ako aj Slovenského rally poháru 2020. Samozrejmosťou podujatia OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING 2020 bude aj Rally škola a navyše bude podujatie zaradené aj ako Národné podujatie s povolenou zahraničnou účasťou. Podujatie sa uskutoční v dňoch 3. – 6.12.2020 na pretekárskom okruhu SLOVAKIA RING.

Tibor Szabosi;c30i2693-27.jpg

Zároveň so zverejnením Zvláštnych ustanovení na web stránke www.sams-asn.sk, ako aj na stránke organizátora www.slovakiaring.sk bolo spustené aj prihlasovanie na web stránke http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php.

ZÚ OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING

Tibor Szabosi;asfr3837.jpg

Veríme, že sme všetkých priaznivcov rally súťaží rozhodnutím zorganizovať posledné kolo slovenskej rally sezóny, ktoré zároveň rozhodne aj o slovenských rally majstroch, potešili.

Tibor Szabosi;c30i5245-19.jpg

Miro Majláth
predseda OV
OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING 2020



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri