Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zaneti s Mutňanským na Ožďanoch

Thursday, 20. 06. 2019 - 20:40, Public relations   

Zaneti s Mutňanským na Ožďanoch

Malebná obec Ožďany, ktorej katastrálne územie leží medzi Lučencom a Rimavskou Sobotou, by bola len jednou z mnohých, ak by... Ak by sa tu každoročne neorganizovali preteky automobilov do vrchu s názvom „Ožďanské serpentíny“, ktoré sú zaradené do Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. 22. a 23. 6. 2019 bude ďalšie kolo, ktoré si nenechá ujsť ani Ivan Mutňanský zo Zaneti Motorsport.

Tibor Szabosi;asf-3865-4.jpg

Dobré známu, 2850 metrov dlhú trať s 21 zákrutami, budú jazdci absolvovať počas dvoch dní až osem krát. Aj keď Ivanovou prioritou tejto sezónu sú Majstrovstvá Európy, na domáce podujatia sa nikdy nenechá dlho presviedčať. Predsa len, môžete súťažiť aj v svete, ale srdce bude vždy na Slovensku. Ak k tomu prirátame fakt, že ešte stále sa môže stať majstrom Slovenska vo svojej triede, Ožďany sa jednoducho nedajú vynechať.

Tibor Szabosi;c30i0303-16.jpg

„Na Ožďany sa stále teším. Tento kopec je pre mňa lákadlom nie iba pre svoj profil, ale hlavne pre atmosféru, ktorú dokážu diváci vytvoriť. Technika je pripravená a slúži, ja rovnako, tak by bol hriech sedieť doma.“ Či by to bolo hriechom, to nie je isté. V každom prípade to tak Ivan vníma a to je dobre. Predsa len, Mitsubishi Lancer Evo X z garáže Zaneti Motorsport vie prilákať nadšencov a fanúšikov motorizmu.

Tibor Szabosi;asf-0230-4.jpg

Ako sa bude Ivanovi dariť? Ak budú Ožďany aspoň čiastočne reflektovať jeho úspechy, určite by z nich nemal odísť naprázdno. Dobre však všetci vieme, že „jazdec mieni, pán Boh mení...“. A pomyselným víťazom je každý, kto príde do cieľa.

Peter Baran, Zaneti Motorsport

Tibor Szabosi;c30i4244-14.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri