Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zakúpením vstupeniek podporíte rally pod Tatrami

Sunday, 24. 04. 2022 - 11:08, Radovan Szabosi   

Zakúpením vstupeniek podporíte rally pod Tatrami

Usporiadatelia z AOS klub Poprad, tak ako rad svetových i európskych usporiadateľov a niekoľkých vybraných slovenských motoristických podnikov sa rozhodli pre výber vstupného na jednotlivé rýchlostné skúšky a do servisnej zóny. Vstupenky je možné zakúpiť už teraz v online predpredaji na portáli predpredaj.sk

Tibor Szabosi;ac7i9584-3.jpg

 Výber vstupného sa uskutoční v areáli servisnej zóny na letisku Poprad-Tatry, na shakedowne, v blízkosti Šuňavy, na všetkých rýchlostných skúškach vrátane mestskej okruhovej RZ v Poprade. Servisný areál bude umiestnený po celú dobu rally na novom mieste a to v priestoroch letiska Poprad-Tatry. Zdarma bude vstup na piatkový slávnostný štart (27. mája) a nedeľný cieľ (29. mája) pred OC Forum na Námestí sv. Egídia v Poprade. „Organizovanie rally je z roka na rok finančne oveľa náročnejšie, preto sme pristúpili k výberu vstupného. Naším cieľom je súťaž ešte viac zatraktívniť, na mestskom okruhu v Poprade pripravujeme v podvečer sprievodný program. Diváci, ktorí budú sledovať súboje súťažných posádok v diváckych zónach pozdĺž tratí rýchlostných testov alebo navštívia servisný areál na popradskom letisku, sa stanú vďaka zakúpeniu vstupeniek pre usporiadateľov tatranskej rally významným partnerom. Všetkým ďakujeme za pochopenie a podporu,“ uviedol Igor Dzivý, člen organizačného výboru Slovakia Rallye Tatry.

Tibor Szabosi;asr68783-3.jpg

VSTUPNÉ:

Popradskí organizátori pripravili dva druhy vstupeniek v podobe pások na ruku. Na zakúpenie sú vstupenky (pásky na ruku) tzv. PERMANENTKA a sú určené pre tých, ktorí navštívia dve a viac rýchlostných skúšok. Cena permanentky zakúpenej na mieste je 20,00 €. Už teraz je k dispozícii, v predpredaji online vstupeniek, na portáli predpredaj.sk za zvýhodnenú cenu 15,00 €.

Tibor Szabosi;ac7i9417-2.jpg

Cena lístka tzv. VSTUPENKA je za 10,00 €. Ide o jednorazový vstup na jednu rýchlostnú skúšku. Zakúpiť si ju môžete aj v predpredaji online vstupeniek na portáli predpredaj.sk. Jednorázový vstup do servisnej zóny je za 5,00 €. Tieto pásky na ruku budú k dispozícii počas rally na prístupových miestach do diváckych zón, prístupových miestach jednotlivých RS, ďalej na shakedowne a pred vstupom do areálu servisnej zóny.

Tibor Szabosi;asr67947.jpg

Upozornenie: Diváci, ktorí si zakúpia vstupenky v predpredaji, dostanú pásky na ruku výmenou za predloženie QR kódu priamo na prístupových miestach po overení čítačky na lístky pri vstupnej kontrole.

Tibor Szabosi;asr69800.jpg

Vďaka vstupenkám sa môžete dostať do všetkých nasledujúcich diváckych priestorov:

Piatok 27. mája: shakedown Šuňava, servisná zóna Poprad-Tatry
Sobota 28. mája: RS 1, 2, 3, 4, 5, servisná zóna letiska Poprad-Tatry
Nedeľa 29. mája: RS 6, 7, 8, 9, servisná zóna letiska Poprad-Tatry

Tibor Szabosi;ac7i8687-12.jpg

Zóny na sledovanie:

- slávnostný štart na Námestí sv. Egídia pred OC Forum (vstup zdarma)
- mestský nočný okruh Poprad (divácke miesta)
- rýchlostné skúšky Mlynky, Vikartovce, Novoveská Huta, Hnilec (divácke miesta)
- servisné parkovisko letisko Poprad-Tatry

Tibor Szabosi;asr68700-2.jpg

Vstupenky (pásky na ruku) oprávňujú na vstup do priestorov vymedzených pre divákov na jednotlivých rýchlostných skúškach a umožňujú prístup do servisného areálu (mimo vymedzené priestory nie je vstup divákov odporúčaný). Diváci sa nesmú v žiadnom prípade pohybovať v zakázaných priestoroch pri trati RS.

Tibor Szabosi;asr68302-1.jpg

Podrobný zoznam diváckych miest na jednotlivých rýchlostných skúškach bude zverejnený na oficiálnej internetovej adrese: www.rallyetatry.sk najneskôr dva týždne pred štartom súťaže.

Tibor Szabosi;ac7i8243-2.jpg

VSTUP ZADARMO

- pre deti do 150 cm výšky na každú rýchlostnú skúšku
- ZŤS zdravotne telesne postihnutí - na mieste je potrebné predložiť preukaz ZŤP

srt-2022-mapa-trate.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri