Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  MRC

XIQIO Racing, Ondrej a Deák ovládli 7.Minirally Liptov

Monday, 05. 09. 2016 - 22:45, Public relations   

XIQIO Racing, Ondrej a Deák ovládli 7.Minirally Liptov

Víťazstvom Petra Deáka a striebrom Tomáša Ondreja, ktorí spoločne reprezentujú košický XIQIO Racing Team, skončilo podujatie 7.Minirally Liptov, ktoré sa konalo počas uplynulého víkendu v Jakubovanoch.

 

Tibor Szabosi;c30i1918-1.jpg

Podujatie za ktorého organizáciou stojí Debnár motorsport a AOS klub Poprad sa uskutočnilo už po siedmykrát, pričom na štart tejto súťaže sa postavilo takmer osemdesiat súťažných posádok. Medzi nimi aj dve posádky XQIO Racing Teamu, pričom Tomáš Ondrej s Adamom Gömörim sa divákom predstavili na Škode Fabia WRC a Peter Deák spoločne s Maťom Maliakom na Mitsubishi Lancer EVO IX.

Celá súťaž pritom bola rozdelená do dvoch dní, pričom v rámci prvého z nich museli súťažiaci absolvovať nočnú rýchlostnú skúšky a zvyšných šesť absolvovali za dňa. „Ostrých" takmer štyridsať kilometrov najlepšie zo všetkých prihlásených zvládla dvojica Peter Deák - Maťo Maliak na Mitsubishi Lancer EVO IX, ktorá zárove§ na tejto súťaži prežila premiéru v košickom XIQIO Racing Teame. Aj druhú priečku absolútneho poradia ovládla posádka rovnakého tímu, Tomáš Ondrej - Adam Gömöri jazdiaca na Škode Fabia WRC.

Martin Paľov;ik8a4807.jpg

„Som na mojich chalanov veľmi hrdý. Dokázali ovládnuť síce krátku, ale nesmierne náročnú súťaž, ktorá síce je zaradená do seriálu Minirally Cup, ale na štarte stálo množstvo veľmi silných súperov. Obe naše posádky predviedli prítomným divákom nádherný súboj, za čo som im povďačný. Moje ďakujem samozrejme patrí aj mechanikom za prípravu oboch vozidiel a samozrejme partnerom XIQIO Racing Teamu a v konečnom dôsledku aj divákom a kamarátom," zhodnotil výkon svojich zverencov Marián Mičák, manažér XIQIO Racing Teamu.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri