Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

WRC 8 je tu!

Thursday, 05. 09. 2019 - 19:19, Ľuboš Kašický   

WRC 8 je tu!

Dnes prišla na trh nová oficiálna hra FIA World Rally Championship 2019. Dostupná je pre PC, Xbox One a PlayStation 4. Zahrajte si aj vy.

 

Pre všetkých nadšených fanúšikov rely dnes máme dobrú správu. Práve vo štvrtok 5.septembra uviedli v Mníchove oficiálne na trh novú verziu WRC 8, ktorá vychádza zo seriálu MS WRC 2019. Sú tam všetky aktuálne továrenské tímy a päťdesiat posádok na výber. Samozrejme nechýba WRC2 a potešia sa aj nadšenci starej techniky, lebo autori pridali Lanciu Stratos, Ford Escort RS1800 a Lanciu 037.

wrc-8-game-1.jpg

Trate kopírujú aktuálny ročník a majú cez 400 km vrátane najvyzývavejších úsekov a skokov. Ako sme už písali v perexe, tak dostupná je pre PC, PlayStation 4 a Xbox One (pre Nintendo príde verzia v novembri). Ceny sa pohybujú medzi 45-50 eur a dostupnosť je už aj na slovenských predajných portáloch.

wrc-8-game-3.jpg

Zaujímavosťou je, že s touto novou verziou sa bude jazdiť najbližšia eSports séria a najlepší eSports relisti si potom užijú jazdu na Hyundai i20 počas dvojdňového eventu.

wrc-8-game-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri