Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Autokros

Vyhrajte lístky na XRace!

Monday, 19. 05. 2014 - 11:05, Public relations   

Vyhrajte lístky na XRace!

Prvé autocrossové a rallycrossové podujatie na Slovensku prichádza už tento víkend na Slovakia Ring. Slovenská špička, známa napríklad z AUTOslide v Žarnovici, sa spojí v súbojoch so špičkou okolitých krajín. Špeciálne prichystaná trať pozostáva z rýchlostnej dráhy, obslužných komunikácií a z umelo vytvorenej šotolinovej dráhy s prevýšeniami. Všetko v oblasti hlavných tribún A, B a C pozdĺž štartovej rovinky okruhu. Ak chcete zažiť jedinečný XRace na vlastnej koži, súťažte s nami o 3x2 lístky na toto podujatie, ktoré sa uskutoční už túto nedeľu 25. mája!

Súťažná otázka: Z ktorého podujatia vychádza XRace 2014?
a) AUTOslide Žarnovica
b) Auto Show Slovakia Ring
c) Rally Tatry

Len jedna možnosť je samozrejme správna. Svoje odpovede posielajte na e-mail: media@slovakiaring.sk, a to do tohto piatku 23. mája, 16:00. Následne sa prostredníctvom e-mailu dozviete, či ste vyhrali dva lístky na XRace. Tie si potom prevezmete na hlavnej pokladni okruhu Slovakia Ring.

Tibor Szabosi;co8c0362-5.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri