Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Vydarená premiéra na Jankovom vŕšku pre Subaru Rally Team Komárno

Tuesday, 07. 08. 2018 - 17:27, Public relations   

Vydarená premiéra na Jankovom vŕšku pre Subaru Rally Team Komárno

Ako sme vás pred víkendom informovali, Subaru Rally Team Komárno a jazdec Róbert Šútor si cez víkend užili ďalšiu premiéru. Tá sa konala v rámci kopcového podujatia Autopola Jankov vŕšok 2018.

Nielen pre tím, ale aj pre Roba Šútora ako jazdca bol tohtoročný Jankov vŕšok veľkou neznámou. Všetko však dopadlo výborne a Robo spoločne so Škodou Octavia si preteky Autopola Jankov vŕšok 2018 poriadne užili.

Tibor Szabosi;c30i3818-7.jpg

„Trať ktorá je súčasťou týchto pretekov je naozaj nádherná, technická, ale aj poriadne šmykľavá, ale aj trochu uskákaná. Je to trať, ktorá nie je celkom o pretekaní, ale skôr o stope. Kto sa tu pustí do pretekania väčšinou neurobí oslňujúci čas. Ten dosiahne skôr jazdec, ktorý sa vydá cestou dodržiavania perfektnej stopy. Čo sa mojej jazdy týka, som spokojný, na prvýkrát je to dobré," povedal po prvom pretekárskom dni Robo Šútor, ktorému patrilo v triede E1-2000 štvrté miesto.

Tibor Szabosi;c30i5987-9.jpg

Rovnaké umiestnenie dosiahol Robo Šútor aj v nedeľu, čiže počas druhého dňa podujatia Autopola Jankov vŕšok 2018. Tento deň ozvláštnila búrka, ktorá sa ponad trať prehnala práve v prestávke medzi prvou a druhou súťažnou jazdou. To narobilo jazdcom problém pri voľbe pneumatík.

Tibor Szabosi;c30i8732-11.jpg

„No tá voľba pneumatík bola zaujímavá. Už sme mali obuté mokré, ale pozerám, že konkurencia má obuté všetky štyri suché, iný zase suché vzadu, mokré vpredu. Bolo to zaujímavé. Ja som nakoniec skúsil suché, keďže mokré som síce mal, ale neboli v dobrom stave. Myslím si, že to nebola zlá voľba, pocitovo sa mi išlo naozaj perfektne. Priznám sa, že na čas som veľmi ani nepozeral, mne išlo v tomto prípade doslova o zábavu, ktorej som si doprial nadmieru," ukončil rozprávanie Robo Šútor.

Tibor Szabosi;c30i2366-16.jpg

Subaru Rally Team Komárno, Roba Šútora a Škodu Octavia by sme mali mať možnosť vidieť priamo v akcii opäť o dva týždne, keď odštartuje predposledný pretekársky víkend Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. Stane sa tak v rámci podujatia Ústecká 21 v Čechách.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth

Fotogaléria Subaru Rally Team Komárno Jankov vŕšok

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri