Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vo Williamse už vraj majú jasno

Wednesday, 03. 01. 2018 - 14:18, Ľuboš Kašický   

Vo Williamse už vraj majú jasno

Nemecký časopis Auto Bild hneď v úvode roka nastupuje s tvrdením, že podľa jeho zdrojov Williams oznámi dvojročnú zmluvu so Sergejom Sirotkinom.

Legendárny britský tím F1 odložil oznámenie svojho rozhodnutia o druhom pilotovi na sezónu 2018 na január. V hre vraj ostali Robert Kubica a Sergej Sirotkin. Za Poliakom stojí príbeh a za Rusom veľký kufor peňazí z banky SMP Bank, ktorá je spájaná aj s Vladimírom Putinom.

re-sirotkin.jpg

„Už v prípade Lanca Strolla predali svoju dušu," tvrdí Jacques Villeneuve, ktorý v tíme Williams získal majstrovský titul v roku 1996. Kanaďan sa netají názorom, že aj pódium v Baku bolo iba výsledkom šťastia a že Stroll by v F1 nikdy nebol, keby to nezaplatil bohatý otecko.

O tom, do druhého kopkpitu Williamsu posadia toho, kto ponúkne väčší kufor peňazí sa vyjadroval aj Felipe Massa. Z toho pohľadu by teda všetko nasvedčovalo tomu, že už čoskoro dostaneme z tímu Williams definitívne potvrdenie druhého pilota na sezónu 2018 a nemali by sme byť prekvapení, že ním bude Rus Sergej Sirotkin.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri