Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlado Hanuš je so Shrekom spokojný

Wednesday, 05. 06. 2019 - 08:05, Public relations   

Vlado Hanuš je so Shrekom spokojný

Vlado Hanuš – Karolína Jugasová a VH Autoracing Team predstavili v rámci XXVII. Rally Vyškov 2019 novú techniku – Hyundai i20 R5. Výsledkom bolo dvanáste miesto absolútneho poradia.

Zmena súťažného vozidla pre rally posádky znamená zároveň aj začiatok akejsi novej éry v ich pretekárskom živote a inak tomu nie je ani u Vlada Hanuša. Po vzore Fordu Fiesta R5 VH Autoracingu, ktorá dostala meno „Fiona“, nové meno si zaslúžil aj Hyundai i20 R5. Voľba padla na meno „Shrek“, ktoré sa ihneď ujalo. Svoje prvé súťažné kilometre tak „Shrek“ odjazdil vo Vyškove.

vyskov-2019-29-z-38.jpg

Do súťaže sme nastupovali s jediným cieľom. Testovať. A to sa podarilo na jednotku. Samozrejme, každé rally auto je iné a takéto rozdiely fungujú aj medzi „Fionou a Shrekom“. Našim cieľom bolo odhaliť ich a v čo najkratšom čase ich odstrániť. Určite s autom treba najazdiť množstvo ostrých kilometrov, veď oproti „Fione“ je „Shrek“ úplne iný a niektoré veci sú pri jazde s ním naozaj úplne odlišné. Čo sa týka našej jazdy, som rád, že sme to dotiahli až na cieľovú rampu, keďže v každej rýchlostnej skúške sme museli riešiť nejaké drobnosti. Podstatné je, že sme „Shreka“ doviezli neporušeného do cieľa. To je naše víťazstvo,“ opísal prvé skúsenosti s Hyundai i20 R5 Vlado Hanuš.

vyskov-2019-26-z-38.jpg

Kde a kedy Vlado Hanuš predstaví novú techniku aj slovenským divákom ešte dnes presne nevieme, veríme však, že to bude vo veľmi krátkom čase. Samozrejme vás o tom budeme určite informovať.

vyskov-hanus-2019.jpg

VH Autoracing Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri