Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Vlachovo Motorsport Team s Adamim a Gallom s druhým miestom v RP2

Sunday, 24. 10. 2021 - 15:24, Miroslav Majláth   

Vlachovo Motorsport Team s Adamim a Gallom s druhým miestom v RP2

Tretie a štvrté miesto v triede RP2 v rámci 47. Rally Košice 2021 patrilo posádke Marek Adami a Miloš Gallo. Navyše v konečnom poradí SRP v triede RP2 berú po sezóne ocenenie za druhé miesto.

 

Tibor Szabosi;asr66334-3.jpg

Vlachovo Motorsport Team sa aj v tohtoročnej sezóne predstavil s Hondou Civic a posádkou Marek Adami a Miloš Gallo v rámci seriálu Slovenský rally pohár. Ich súboje sa zamerali na dobré umiestnenie vo veľmi dobre obsadenej triede RP2. To znamenalo, že fanúšikovia ich mali možnosť sledovať na všetkých uskutočnených podujatiach, čiže na Slovakia Ringu, v Poprade, Vranove nad Topľou a nakoniec v Košiciach. Výsledkom bol dojazd do cieľa všetkých súťaží a druhé miesto v triede RP2 v konečnom poradí seriálu Slovenský rally pohár 2021, ale aj tretie v rámci 47. Rally Košice 2021 v triede RP2.

Tibor Szabosi;asr66827-1.jpg

Skôr ako sa však k tomuto oceneniu Marek a Miloš dopracovali, museli úspešne absolvovať 47. Rally Košice 2021, kde sa konali posledná dva bodované dni. Ako to v Košiciach prebiehalo nám priblížil Marek Adami: „Podstatné pre nás bolo, že ešte pred štartom súťaže sa nám podarilo odstrániť problémy s novými brzdami vo Vranove, ktoré nefungovali ako mali. Naša staručká, dvadsaťtri ročná Honda počas celých Košíc fungovala výborne a som rád, že napriek jej veku sa na ňu dá stále spoľahnúť. Je to ale takmer sériové auto a bolo nám jasné, že oproti súperom na podstatne novšej technike s podstatne väčšími úpravami veľa šancí nemáme. Po štvrtom mieste v rámci prvej etapy sme mali jediný cieľ a to, dojazdiť najhoršie na treťom mieste v triede. Body, ktoré by sme za toto umiestnenie získali nám garantovalo druhé miesto konečného poradia v triede RP2, čo bolo našim cieľom. Počas celej súťaže sme neúprosne bojovali doslova o desatinky sekúnd s posádkou Schwarzbacher – Medveď a v druhej etape sme ich porazili doslova o chlp, keď v cieli medzi nami bol rozdiel dve sekundy. Bolo to naozaj neskutočne tesné a musím povedať, že poslednú rýchlostnú skúšku v oboch sekciách, čiže Ružín sme išli s veľkým rešpektom, keďže sme tu pred dvoma rokmi havarovali. Všetko sme však zvládli a výsledok sa dostavil, tretie miesto za Rally Košice ako celok bolo pre nás veľkou odmenou. Musím povedať, že Rally Košice boli napriek týmto neľahkým časom pripravené veľmi dobre, za čo patrí organizátorom veľká vďaka. Samozrejme rovnako veľké ďakujem patrí aj našim partnerom za podporu a našim rodinám za ich trpezlivosť. Bola to naša najlepšia sezóna a už sa tešíme na ďalšiu.“

Tibor Szabosi;asr68849-3.jpg

Či sa ešte v tomto roku posádka Vlachovo Motorsport Team niekde ešte na trati ukáže nie je ešte jasné. Ak sa tak stane, určite sa o tom všetci vopred dozviete.

Tibor Szabosi;asr66835-4.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri