Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veterán Tarquini pokračuje

Monday, 03. 12. 2018 - 21:21, Ľuboš Kašický   

Veterán Tarquini pokračuje

Majstrovský tím BRC Racing s polotovárenskou podporou Hyundai Motorsport potvrdil zostavu pre nasledujúcu sezónu WTCR. Nechýba v nej ani najstarší šampión Gabriele Tarquini.

 

Hyundai i30 N TCR sa v úvodnej sezóne Svetového pohára cestovných vozidiel ukázal jednoznačne ako najúčinnejší nástroj pre získanie majstrovského titulu, keďže na ňom jazdil nielen Gabriele Tarquini, ale aj jeho najväčší rival Yvan Muller. Francúz si založil vlastný tím M Racing – YMR s ktorým až do posledných pretekov v Macau súperil s Tarquinim o titul. 56-ročný Talian bol nakoniec o tri body lepší ako 49-ročný Francúz a stal sa najstarším aktuálnym šampiónom.

Martin Trenkler;ren2659.jpg

Samozrejme, že víťazná zostava sa nemení a ani BRC Racing Team nevymenil Tarquiniho, ktorému kontroval (a bude aj naďalej) Maďar Norbert Michelisz. Ba čo viac, ku skúseným „cesťákom“ pribrali ešte aj dvojicu nováčikov vo WTCR pre sezónu 2019. Sú nimi Holanďan Nicky Catsburg a Nemec Augusto Farfus. Italský tím BRC Racing má jednoznačne ambíciu titul obhájiť. Kalendár WTCR by sme sa mali dozvedieť v najbližších dňoch, no zdá sa, že by v ňom nemali chýbať ani preteky na Slovakiaringu.

Martin Trenkler;ren2890.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri