Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Verstappen a Grosjean búrali, Vettel najrýchlejší

Friday, 06. 07. 2018 - 19:49, Ľuboš Kašický   

Verstappen a Grosjean búrali, Vettel najrýchlejší

Úvodný deň na okruhu neďaleko britskej dediny Silverstone veľa prekvapení nepriniesol. Vpredu stále červení a strieborní.


Dopoludnia sa dostal do šmyku Romain Grosjean a po hodinách svoje haas oprel o zvodidlá. Niečo podobné popoludní predviedol zasa Max Verstappen a aj mechanici v Redbulle mali "veselší deň". Okrem týchto „radostí" sme už veľa humoru na bývalom letisku v Silverstone nevideli a všetci si poctivo plnili svoje domáce úlohy.

fo01-1.jpg

Vettel preskočil popoludní najlepším časom obidva mercedesy a začal sa zastrájať, že to teraz na „strieborných" rozbalia. Nuž uvidíme. Každopádne iba tri autá sa dnes dostali pod čas 1:27s. Zajtra to však môže byť úplne inak. Britská centrála tímu Mercedes sídli iba približne dvadsať kilometrov od okruhu a tím to považuje za domáci okruh. Určite svoju kožu „červeným" ľahko nepredajú.

me01-27.jpg

Aj napriek víťazstvu v Rakúsku stále na dvojicu tímov pred sebou stráca tím RedBull. „Dúfam, že zajtra budeme na tom lepšie," netají ambície Ricciardo. „Od kvalifikácie si však veľa nesľubujem. Sústredíme sa rozhodne viac na preteky."

rb01-26.jpg

Kvalifikácia aj preteky sa začínajú o 15-tej hodine nášho času, respektíve v nedeľu ešte o desať reklamných minút neskôr. My zatiaľ môžeme tipovať, kto bude v cieli nakoniec prvý.

fe01-47.jpg

res-fp2-10.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri