Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľká cena Slovenska klope na dvere!

Friday, 12. 08. 2022 - 12:28, Radovan Szabosi   

Veľká cena Slovenska klope na dvere!

Naše najtradičnejšie a najvýznamnejšie národné okruhové podujatie prichádza koncom augusta po trinástykrát na okruh SLOVAKIA RING: OMV MaxxMotion Veľká cena Slovenskej republiky preteky automobilov na okruhu už 19.-21. augusta.

Trinásty ročník prinesie so sebou aj rekordný počet - vyše 200 štartujúcich, opäť v najrozmanitejších kategóriách a seriáloch. Tak, ako po minulé roky, aj teraz jazdci a tímy zabojujú o body v národných šampionátoch Slovenska, Česka, Maďarska, Slovinska, Chorvátska, Srbska, Rakúska a Poľska. Okrem toho aj o body v Stredoeurópskej trofeji FIA CEZ (šprinty a vytrvalosť). 5 922-metrová trať bude patriť aj seriálom Abarth Cup, Twingo Cup, Swift Cup, TCR Eastern Europe, Maluch Trophy so starými "fiatkami" 126, FIA CEZ TWC 1 a 2, monoposty divízie D2 a samozrejme populárne D4 s cestovnými a špičkovými GT vozidlami, ktoré sa kvalifikujú na dvoje šprintových pretekov a tiež do hodinovej vytrvalosti.

Tibor Szabosi;ac7i0225-2.jpg

Vďaka nabitému programu sa pôjde takmer bez prestávky. Víkend štartuje už v piatok 19. augusta voľnými tréningami, kvalifikáciami a prvými pretekmi. Sobota ponúkne už celú sériu prvých pretekov, pričom deň zakončia vytrvalostné preteky s povinnou výmenou jazdcov.

Tibor Szabosi;c30i5210-8.jpg

Pre verejnosť budú otvorené samozrejme ďalšie atrakcie, ako zvierací Malkia Park, Vojenské múzeum, jazdy na obrnenom transportéri, tuningová šou, motokáry, atrakcie pre deti a samozrejme autogramiády v sobotu a nedeľu.

Tibor Szabosi;asfr3833-1.jpg

Viac informácií a vstupenky na OMV MaxxMotion Veľkú cenu Slovenskej republiky sú už v predaji na webe slovakiaring.sk.

vcsr1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri