Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V tréningoch najrýchlejší Leclerc

Friday, 06. 09. 2019 - 18:19, Ľuboš Kašický   

V tréningoch najrýchlejší Leclerc

Naposledy vyhralo Ferrari na Monze v roku 2010 s Alonsom. Vlani vyjazdil pole Räikkonen, no ani to mu nepomohlo k víťazstvu ani udržaniu miesta v Maranelle. Čo prinesie Monza tento rok?

 

Ferrari začalo veľkolepou oslavou svojej 90-ky na hlavnom námestí v Miláne, kde sa predstavili legendy z kokpitu aj zo šéfovských stoličiek. Nechýbal Montezemolo, ani Todt, či dokonca zatratení Domenicali s Arrivabenem. Na pódiu pred legendárnymi monopostami 312 B3 Claya regazzoniho, 126 CK Gillesa Villeneuva, F2002 Michaela Schumachera zaspomínali Prost, Andretti, Alesi, Berger, Arnoux, Ivine,Capelli, Badoer, Massa, Fisichella, Räikkonen, či Giovinazzi s Leclercom a Vettelom. Podporiť ich prišla aj mladá generácia s Mickom Schumacherom, Enzom Fittipaldim, Callumom Ilottom, Giulianom Alesim, či Marcusom Armstrongom. Tifosi šaleli a Binotto sa dušoval, že po desiatich rokoch vrátia koníka na prvú priečku už na Monze.

fe01-65.jpg

Po víťazstve Leclerca v Spa si červení veria aj v piatkových dopoludňajších tréningoch bola najrýchlejšia znova vychádzajúca superhviezda Charlesa Leclerca. Rozdiel na schnúcej popoludňajšej trati však nebol veľký a tesne za ním bol Hamilton na mercedese. Nad Milánom však v piatok vládlo premenlivé počasie a dopoludnia na mokrej trati sa musel tréning aj prerušovať aj pre zahrabaného Räikkonena v štrku. A Kimi nebol jediný. Popoludní bolo vody menej, no stále mokrá trať veľa variácii na skúšanie neponúkala. Zajtra by mala byť situácia suchšia a podmienky by mali nahrávať Ferrari. Lenže nebýva doma každý prorokom a toto môže zajtra byť aj na predmestí Milána. Kvalifikácia začína o 15-tej hodine nášho času a veľa napovie do nedeľňajších pretekov.

fp2-4.jpg

fe04-38.jpg

fe05-26.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri