Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V piatok sa čaká oznámenie Williamsu. Bude to Kubica, či Sirotkin?

Wednesday, 13. 12. 2017 - 11:11, Ľuboš Kašický   

V piatok sa čaká oznámenie Williamsu. Bude to Kubica, či Sirotkin?

Ruská tlačová agentúra TASS sa poponáhľala s informáciou, že britský tím F1 Williams už v piatok potvrdí meno pilota v druhom kokpite. Rusi veria, že to bude Rus.


Udržať tím v F1 dnes nie je vôbec sranda. Williams je vlastne posledný zo slávnej éry takzvaných garážistov a bez silného sponzora a zázemia z automobilky sa musí obracať, aby sa v štartovom poli kráľovskej disciplíny udržal. Žiaľ, aj na úkor jazdeckej kvality.

Veď nemusíme chodiť ďaleko do histórie, aby sme si spomenuli na kufríky plné dolárov od Maldonada, či naposledy od Strolla. Teraz sa na stole objavil kufrisko plný dolárov z Ruska a zdá sa, že v Grove nemusia dlho uvažovať. Poliak je síce super reklama a marketingový lep na prípadných sponzorov, no kufor na stole je istejší.

re-sirotkin.jpg

V piatok sa má teda verejnosť dozvedieť, kto sa stane pilotom Williamsu v nasledujúcej sezóne vedľa skúsenosti zbierajúceho bohatého mladíka z Kanady. „Pokiaľ viem, tak Sergej a SMP Racing tvrdo pracujú na dotiahnutí zmluvy," povedal pre TASS šéf ruskej motoršportovej federácie, Igor Jermilin. Bude to teda naozaj Sirotkin, alebo ešte stále žije šanca pre Kubicu?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri