Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

V IMAXX-ADV Rally team-e panovala výborná atmosféra

Tuesday, 06. 11. 2018 - 10:11, Public relations   

V IMAXX-ADV Rally team-e panovala výborná atmosféra

Počas už tradičného ukončenia slovenskej motoristickej sezóny v Orechovej Potôni na podujatí KESKOMOBILE Auto Show 2018 sa zišla vynikajúca zostava motoristických disciplín. Každý fanúšik podporovaný krásnym počasím si musel prísť na svoje. Súboje na dvoch rýchlostných skúškach predsa len nenechali nikoho chladným a všetci si užívali súboje na dvoch meraných úsekoch.

Michal Bobko;dsc2870.jpg

Náš tím celú akciu venoval našim reklamným partnerom, rodinám a fanúšikom. Počas oboch dní panovala v depe výborná, uvoľnená a priateľská atmosféra. V našich bojových farbách sme opäť predstavili Škodu Fábiu R5 z dielne MM Rally team-u, ktorý nám opäť nachystal vynikajúce vozidlo, tak ako to bolo počas celej sezóny. V konečnom hodnotení sme nakoniec skončili v silnej konkurencii v top päťke. Podujatie splnilo svoj účel a my sme sa dôstojne rozlúčili s vynikajúcou sezónou 2018 na Slovensku.

Michal Bobko;dsc3241-1.jpg

Pred úplným záverom roka sa náš tím prestaví ešte v Prahe 30. 11. - 1. 12. 2018.

Michal Bobko;dsc3192-2.jpg

Peter Gavlák: „ podujatie sme si prišli naozaj v uvoľnenej atmosfére užiť. Samozrejme ako každý sme chceli podať čo najlepší výkon a zajazdiť pekný výsledok. Podarilo sa nám skončiť v prvej päťke, čo je zatiaľ môj najlepší výsledok na tomto podujatí. Každopádne sme si náležite užili poslednú rýchlostnú skúšku a venovali ju všetkých fanúšikom. Ohlas z tribúny mal tu správnu odozvu, takže sme nadmieru spokojný aj my. Čaká nás ešte Pražské podujatie na ktoré sa opäť veľmi tešíme!".

Tibor Szabosi;c30i1194-20.jpg

„Podujatie je formované na priateľské posedenie s našimi partnermi tímu, priateľmi, rodinnými príslušníkmi či fanúšikmi. Počas podujatia môžu spoločne zažiť v uvoľnenej atmosfére, ako náš tím funguje počas súťažnej sezóny. Myslím, že slnečné lúče doplnili pohodu tohtoročnej slovenskej rozlúčky s motoristickou sezónou a všetci sme museli odchádzať spokojný," doplnil manažér tímu.

Tibor Szabosi;c30i1802-13.jpg

30741133-10213659010903363-4351043711866503168-n.jpg

IMAXX-ADV RT

Fotogaléria ImaXX ADV Auto Show



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri