Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

V Barcelone najrýchlejší Vettel a Ferrari. Zatiaľ

Tuesday, 06. 03. 2018 - 19:18, Ľuboš Kašický   

V Barcelone najrýchlejší Vettel a Ferrari. Zatiaľ

Na katalánskom okruhu dnes začala druhá séria predsezónnych testov F1. No a tímy sa do toho naozaj pustili zostra.

 

Stačí sa len pozrieť na počet najazdených kôl a hneď nám je jasné, že ide do tuhého. Do konca predsezónnych testov ostávajú tri dni a treba dobehnúť minulotýždňovú stratu. Vettel na ferrari dnes najazdil 171 kôl, Verstappen s redbullom 130 kôl a mercedes nasadil Bottasa aj Hamiltona, ktorí spolu najazdili 177 kôl!

fe01-35.jpg

Vettelov najlepší čas však vôbec neatakoval ani len minulotýždňový najlepší čas. To naznačuje, že dnes sa tvrdo pracovalo na autách a relevantné časy budeme môcť očakávať v závere týždňa.

me02-17.jpg

Problémy mali v McLarene, kde nešťastný Soffel Vandoorne zostal stáť hneď po inštalačnom kole. Neskôr mu zlyhala batéria a nakoniec ho zastavili aj problémy s hydraulikou. Tridsaťosem odjazdených kôl tímu McLaren veľa nepomohlo a Japonci z Hondy sa asi potajomky chichotali. V Toro Rosso síce nemali problémy s motorom Honda, no aj tak Gaslyho zastavila porucha bŕzd a tiež nenajazdil to, čo chcel.

barca00.jpg

Zajtra pokračujeme znova a uvidíme, čo prinesie už šiesty deň testov. Mimochodom do úvodnej veľkej ceny Austrálie v Melbourne dnes odpočítavač počíta už len dvadsať dní!

pi-day1-res.jpg

pi-01.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri