Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Úspešný kopcový rozbeh pre Kesko Racing a Fera Fuska na Slovakia Ringu

Wednesday, 07. 04. 2021 - 11:50, Miroslav Majláth   

Úspešný kopcový rozbeh pre Kesko Racing a Fera Fuska na Slovakia Ringu

Veľkonočný víkend na okruhu Slovakia Ring bol zasvätený úvodnému kolu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021. Kesko Racing team na nich reprezentoval Fero Fusko.

 

20210402-164851.jpg

Po rozbehu v rámci rally súťaží, ktoré sa konalo v areáli Slovakia Ring iba pred dvoma týždňami, sa rožňavský Kesko Racing Team spoločne s Ferom Fuskom a vozidlom Seat Leon TDi na Slovakia Ringu zúčastnil aj prvého podujatia zaradeného do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021.

ac7i0407.jpg

Keďže rally súťaže a preteky do vrchu sú dve absolútne rozdielne disciplíny, Fero v tomto prípade doviezol na Slovakia Ring druhý tímový Seat Leon TDi. Ten bol podľa nového Performance Factoru zaradený do najpočetnejšej skupiny 5 a triedy 5b, ktorá sa hrdila najpočetnejšie zastúpenou triedou v rámci úvodného kola kopcového šampionátu.

ac7i1188.jpg

„Tento kopec na širokej trati mi vôbec nesedí. Neviem chytiť stopu, ani správny rytmus. Navyše v konfrontácii môjho dieselového auta a benzínových áut som mal trochu nevýhodu, ale dojazdili sme preteky celé, bez poruchy a to je podstatné. Dúfam, že na „normálnom“ kopci to bude o niečo inom a bude sa nám viac dariť. V sobotu a nedeľu som bol zhruba v polovici výsledkovej listiny v triede, mohlo to byť aj lepšie,“ zhodnotil Fero Fusko po pretekoch na Slovakia Ringu.

asr67326.jpg

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 pokračujú už o tri týždne podujatím v moravskom Šternberku. Kesko Racing Team však tieto preteky vynecháva a tak jazdcov rožňavského tímu budeme opäť sledovať začiatkom mesiaca máj na podujatí Profin Car Ostrá Lúka pri Zvolene.

Miro Majláth

ac7i8942.jpg

ac7i0412.jpg

ac7i7745.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri