Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Trojica jazdcov Kesko Racing Teamu nesklamala ani v závere sezóny

Thursday, 13. 09. 2018 - 14:31, Public relations   

Trojica jazdcov Kesko Racing Teamu nesklamala ani v závere sezóny

Posledný pretekársky víkend v rámci Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 si vychutnala aj trojica jazdcov rožňavského Kesko Racing Teamu. Spomedzi nich sa niektorým darilo viac, iným menej.

Tibor Szabosi;c30i8860-13.jpg

Fero Fusko počas celej sezóny poctivo zbieral body v rámci triedy N+2000 Diesel/2WD, aby sa na konci sezóny stal slovenským majstrom. Na Ostrej Lúke chcel nahnať do „košiara" ďalšie, to však vyšlo iba na polovicu. V sobotňajšej druhej súťažnej jazde ho totiž zradila poloos na Seate Leon TDi. V nedeľu dojazdil až do cieľa a bral body za druhé miesto v triede a v konečnom dôsledku aj majstrovský titul v triede N+2000 Diesel/2WD.

„Škoda že mi v sobotu praskla poloos, mohlo to byť lepšie. Ale aj toto je motoristický šport a keď raz technika povie nie, nedá sa nič robiť. Celá sezóna bola fajn a ja ďakujem Kesko Racing Teamu za podporu," zhodnotil v krátkosti Fero Fusko.

Tibor Szabosi;c30i6714-14.jpg

Kamil Švec sa v spolupráci so Seatom Leon TDi predstavil v tohtoročnej sezóne už po tretíkrát a je vidieť, že si už na dieselovú techniku zvykol. Po oba dva dni mu na podujatí Valtec Ostrá Lúka 2018 patrilo víťazstvo a v rámci celej sezóny aj titul vicemajstra v triede N+2000 Diesel/2WD.

„Bola to pre mňa nová trať a musel som si na ňu najskôr zvyknúť. Všetko sa nakoniec podarilo, splnili sme všetky plány a som spokojný," povedal Kamil Švec.

Tibor Szabosi;c30i8090-27.jpg

Najviac sa v rámci podujatia Valtec Ostrá Lúka 2018 natrápil najmladší člen Kesko Racing Teamu, David Derďák. Toho akosi prestala poslúchať Škoda Fabia s ktorou v tohtoročnej sezóne vybojoval majstrovský titul v triede E1-1400, ale aj vicemajstra v Junioroch, keď mu neustále skratovala elektroinštalácia. V sobotu, v druhej súťažnej jazde mu navyše vypovedalo službu servoriadenie, no napriek dojazdil až do cieľa, pričom bral body za tretie miesto v triede. V nedeľu už Dado na Ostrej Lúke neštartoval.

„Celý deň nás poriadne potrápila elektroinštalácia, ktorá neustále niekde skratovala. V poslednej jazde mi dokonca začala horieť, tak som už iba opatrne vyšiel až hore, pričom ešte prasklo aj servo. Bohužiaľ v nedeľu sa na štart nepostavím, ale teším sa z toho, že som svoju prvú sezónu dojazdil a pre Team vybojoval majstrovský titul ," doplnil David Derďák v sobotnom cieli.

Kesko Racing Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri