Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tri dôvody odstúpenia Krisa Meeka

Sunday, 20. 08. 2017 - 09:06, Ľuboš Kašický   

Tri dôvody odstúpenia Krisa Meeka

Na konci druhej etapy sa z nemeckej rely porúčal citroen Krisa Meeka. Tentoraz nie zásluhou havárie, ale technickej poruchy.

 

V druhej sekcii mal Meeke problémy s palivovým čerpadlom a po trápení sa na predposlednom úseku definitívne zo súťaže odstúpil. Systém Rally2 mu síce návrat na trať umožňoval aj v nedeľu, ale tím sa spolu s posádkou rozhodol, že v súťaži pokračovať už nebude. Kris Meeke na to udal tri dôvody. Jeden z nich je však ozaj milý.

Copyright manufacturer;2017011083al.jpg

„V nedeľu nebudeme pokračovať pre tri dôvody," vysvetľuje Kris Meeke. „Prvým je, že nechceme riskovať poškodenie motora. Druhým, že Paulova manželka (pozn.: Paul Naugle je spolujazdec) dnes popoludní porodila syna a tretím, že krátke štyri úseky poslednej etapy už nedávajú šancu pozíciu vylepšiť."

Copyright manufacturer;2017011189al.jpg

A my už len dodajme, že posielame gratuláciu malému Naglemu a jeho rodičom. Ktovie, možno z neho raz vyrastie kvalitný rely pretekár.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri