Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

TOP 5 pre Kamiro Racing a posádku Trněný – Pritzl

Tuesday, 09. 07. 2019 - 09:32, Public relations   

TOP 5 pre Kamiro Racing a posádku Trněný – Pritzl

Posádka slovenského Kamiro Racing Teamu, Karel Trněný – Václav Pritzl na vozidle Ford Fiesta R5 dojazdila v rámci 25. Rally Prešov 2019 na piatom mieste absolútneho poradia.

Týmto výsledkom sa Karlovi s Vaškom podarilo zaknihovať najlepší výsledok s novou technikou v podobe vozidla Ford Fiesta R5. Podľa slov jazdca však ešte stále to nie je „to pravé orechové“.

Tibor Szabosi;c30i4990-13.jpg

„Výsledok nás samozrejme potešil o to viac, že ja som v Prešove voľakedy v minulosti štartoval, ale priznávam, že už som si trate veľmi málo pamätal. Ale profil tých rýchlostiek bol prekrásny, odsýpalo to, išlo sa veľmi rýchle a presne to sa nám páči. Auto fungovalo bez problémov, no ja ešte nie som spokojný s mojim výkonom, je cítiť, že som dlho nejazdil na Slovensku, je to cítiť. Navyše stále hľadám hranice Fordu Fiesta R5. priznám sa, že byť v TOP 5 by som pred súťažou bral všetkými desiatimi, teraz to ale vidím trochu inak. Bola to úžasná a veľmi pekná súťaž, množstvo fanúšikov a ja som rád, že nás naši partneri podporili. Je z toho piate miesto absolútneho poradia, ale náš výkon mohol byť aj lepší,“ zhodnotil po súťaži Karel Trněný.

Tibor Szabosi;c30i5423-17.jpg

Kamiro Racing Team sa v blízkej budúcnosti predstaví s Karlom Trněným a Fordom Fiesta R5 najskôr na rally súťaži v Českej republike a potom koncom mesiaca august opäť na Slovensku, v Trebišove.

Tibor Szabosi;c30i5788-18.jpg

Miro Majláth

Fotogaléria z podujatia

Tibor Szabosi;asf-9334-2.jpg

kamiro-partner-2019.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri