Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

TODOS Cena Slovenska 2019 už počas nadchádzajúceho víkendu

Tuesday, 03. 09. 2019 - 09:16, Public relations   

TODOS Cena Slovenska 2019 už počas nadchádzajúceho víkendu

Ani sme sa nenazdali a je tu týždeň, v ktorom odštartuje podujatie zaradené do Majstrovstiev pretekov automobilov do vrchu 2019. Stane sa tak v rámci TODOS Cena Slovenska 2019 v dňoch 6. – 8.9.2019 na Pezinskej Babe.

Napriek faktu, že sme sa vás snažili postupne informovať o prípravách podujatia TODOS Cena Slovenska 2019, zopakujme si základné fakty.

Podujatie sa bude konať ako dvanáste a trináste kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu, ale aj ako ôsme a deviate kolo Majstrovstiev SR v pretekoch historických automobilov do vrchu a ako predposledná dvojica pretekov Slovenského kopcového pohára, či Slovenskej trofeje automobilov do vrchu pravidelnosti a v konečnom dôsledku aj ako Voľné medzinárodné preteky.

Tibor Szabosi;c30i9988-13.jpg

Trať TODOS Cena Slovenska 2019 má dĺžku 5100 metrov, priemerné stúpanie je 5,1 % a prevýšenie 280 metrov . Jazdci sa musia na 7 metrov širokej trati vysporiadať aj so zdolaním 19 zákrut. Umiestnenie štartu je už tradične v úrovni kameňolomu a cieľa na Pezinskej Babe. Umiestnenie servisného depa bude v kameňolome pod Pezinskou Babou, čiže v dobre známom Paddocku.

Trať a zvodidlá pred štartom samotných pretekov prešli opravou, pričom bol poškodený asfalt vyrezaný a nahradený novým. Zvodidlá boli opravené a v požadovaných miestach doplnené, či domontované zdvojené.

Tibor Szabosi;c30i8901-12.jpg

Pri pohľade do zoznamu prihlásených je jasné, že by sa fanúšikom motoristického športu malo na trati pretekov počas soboty a nedele (7. – 8.9. 2019) predstaviť 57 jazdcov, ktorí pochádzajú zo štyroch európskych krajín. Okrem hlavného štartového pola by sa na štart malo postaviť aj približne 10 predjazdcov.

V priebehu piatku (6.9.2019) budú v Paddocku prebiehať administratívne a technické preberanie jazdcov a ich vozidiel. V sobotu a nedeľu sa už všetci môžeme tešiť vždy na dopoludňajšiu dvojicu tréningových jázd v čase od 8:00 do 12:00 hodiny a následne popoludní na dvojicu súťažných, ktoré zároveň určia aj konečné poradie pretekov. Súťažné jazdy budú prebiehať v čase od 12:30 do 17:00 hodiny. Vyhlásenie výsledkov a ocenenie najlepších sa bude konať po oba dva dni v Paddocku od 17 hodiny 30 minúty.

Tibor Szabosi;asf-4897-2.jpg

Organizátor, AST PRESSKAM v spolupráci s Jung Sport line, ako aj generálny partner podujatia, spoločnosť TODOS pozývajú všetkých automobilových fanúšikov počas soboty a nedele (7. – 8.9.2019 na preteky TODOS Cena Slovenska 2019. Vstup pre divákov je voľný.

Všetky aktuálne informácie nájdete na web stránke www.astpresskam.sk

Miro Majláth
tlačový tajomník TODOS Cena Slovenska 2019



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri