Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Test Day Slovakia Ring 2020 posledné dni na prihlasovanie

Saturday, 30. 05. 2020 - 14:23, Public relations   

Test Day Slovakia Ring 2020 posledné dni na prihlasovanie

Už iba pár dní ostáva do momentu, kedy sa na Slovakia Ringu opäť rozozvučia motory pretekárskych vozidiel.

Zorganizovať Test Day Slovakia Ring 2020 bola myšlienka, ktorá vznikla v čase pandémie, hlavne z dôvodu nemožnosti jazdcov trénovať, alebo testovať svoje pretekárske vozidlá, ale aj absolútnej absencie samotných pretekov. Samotná myšlienka bola ešte pred zverejnením Propozícií konzultovaná s viacerými z jazdcov disciplín rally, PAV, PAO, ale aj nižších súťaží napríklad MRC.

Tibor Szabosi;asf79081.jpg

V tomto momente ostáva síce na prihlásenie na Test Day ešte pár dní, no už teraz sa zoznam prihlásených zapĺňa množstvom známych tvárí. Sem určite patrí tvár Igora Drotára, Grzegorza Grzyba, či Tomáša Ondreja. V zozname prihlásených už teraz figuruje aj Martin Juhás a nebudú chýbať ani otec a syn Čechovci, či autokrosár Ján Šebo. Samozrejme prihlásených je podstatne viac, pričom organizátor má avizované ďalšie prihlášky nielen zo Slovenska, ale aj okolitých krajín. Navyše by sa v rámci Test Day mali objaviť aj niektorí jazdci, ktorých sme v minuloročnej sezóne nemali možnosť sledovať. Zopár jazdcov síce avizovalo, že ešte nemajú celkom doskladanú svoju pretekársku techniku, je pred nami však ešte niekoľko dní do štartu Test Day, počas ktorých všetko stihnú.

Tibor Szabosi;asfr4177.jpg

Test Day Slovakia Ring 2020 sa bude konať ako oficiálny tréningový a testovací deň Slovenskej asociácie motoristického športu dňa 4.6.2020 vo štvrtok. Na stredu, čiže na 3.6.2020 je v areáli Slovakia Ring naplánované aj centrálne testovanie vozidiel technikmi SAMŠ.

Tibor Szabosi;asf78985.jpg

Miro Majláth
koordinátor Test Day Slovakia Ring 2020

Tibor Szabosi;asfr4818-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri