Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Svet F1 sa vzrušuje nad návratom Kubicu. Oprávnene?

Tuesday, 21. 11. 2017 - 10:54, Ľuboš Kašický   

Svet F1 sa vzrušuje nad návratom Kubicu. Oprávnene?

Na internete sa už od včera šíria zaručené správy, že Kubica podpísal s Williamsom. Všetko sú to však zatiaľ len neoficiálne a nepotvrdené správy.


Rešpektované autošportové média zatiaľ vyčkávajú, no so „zaručenými" správami sa poponáhľali niektoré francúzske a nemecké webové stránky. Podľa niektorých Williams to už podpísal s Robertom Kubicom na jednu sezónu a ďalšie sú ešte odvážnejšie a tvrdia, že dostal dvojročný kontrakt!

Martin Trenkler;5501526345.jpg

Tím Williams však mlčí a teda stále platí, že po nedeľňajšej veľkej cene v Abu Dhabi dostane Poliak možnosť v tesne nasledujúcich testoch zajazdiť si prvýkrát v aktuálnom monoposte Felipeho Massu. Z toho sa teda dá usudzovať, že vo Williamse čakajú na poslednú referenciu o Poliakovej schopnosti. Nezabúdajme pritom, že v hre je stále hotový pilot Daniil Kvyat a nie menej skúsený Pascal Wehrlein, či Paul di Resta. Počkajme si teda na oficiálne vyhlásenie tímu Williams.

Doplnené 21.11.2017 o 12.00 h.: "Rozhovory s Kubicom prebiehajú, no stále nie je rozhodnuté, kto nahradí Felipe Massu," tvrdí sa v dnešnom oficiálnom vyhlásení z tímu Williams F1. "Oznámime to, až budeme mať čo oznámiť. Počas víkendu v Abu Dhabi však žiadne oznámenie neplánujeme."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri