Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Rally Team Komárno pokračuje na Rally Lubeník

Thursday, 12. 07. 2018 - 06:03, Public relations   

Subaru Rally Team Komárno pokračuje na Rally Lubeník

Po kopcovom podujatí Slovakia Baba 2018 pokračuje Subaru Rally Team Komárno v rýchlom slede už počas nadchádzajúceho piatka a soboty na 10. Enipro Rally Lubeník.

Tibor Szabosi;c30i5498-11.jpg

oproti Pezinskej Babe, kde komárňanský rally tím reprezentoval Róbert Sútor na Škode Octavia, v Lubeníku na rally súťaži budeme mať možnosť sledovať bratskú dvojicu Lukáša a Júliusa Lapdavských a vozidlo Subaru Impreza WRX STi. A práve vozidlo Subaru Impreza WRX STi, ktoré na Rally Hustopeče nefungovalo úplne perfektne, podstúpilo menšiu „očistnú" kúru, keď dostalo upgrade riadiacej jednotky v poľskom 4turbo.pl a navyše mechanici urobili aj repas podvozku. Subaru Impreza WRX STi by tak malo byť na Rally Lubeník pripravené na 100 percent.

Tibor Szabosi;c30i3664-10.jpg

V triede 3, do ktorej je súťažné vozidlo Subaru Rally Team Komárno zaradené, bude o body do priebežného poradia Majstrovstiev Slovenska v rally 2018 bojovať celkovo osem súťažných posádok, čiže bratia Lapdavskí sa môžu v Lubeníku tešiť na poriadne súboje.

Tibor Szabosi;c30i4523-15.jpg

„Trate, ktoré absolvujeme na Rally Lubeník viac, menej poznáme, veď sme túto súťaž absolvovali už veľakrát. Samozrejme vždy treba brať obhliadku tratí poctivo, cesty sa z roka na rok menia, pribúdajú nejaké výtlky a podobné nástrahy a práve tie treba poriadne zapísať. V našej triede 3 sa bojuje naozaj o desatinky sekúnd a jeden defekt na niektorom z výtlkov dokáže posádku posunúť z vedúcej priečky až na koniec priebežného poradia. Verím, že sa nám v Lubeníku bude dariť a dosiahneme na pekné umiestnenie," povedal Július Lapdavský, spolujazdec Subaru Rally Team Komárno.

Tibor Szabosi;c30i4174-10.jpg

10. Enipro Rally Lubeník 2018 odštartuje v dňoch 13. - 14.7.2018. Organizátor pre všetky súťažné posádky v rámci slovenského rally šampionátu pripravil celkovo deväť poriadne náročných rýchlostných skúšok. Tri z nich absolvujú súťažiaci už v piatok večer, pričom v rámci minimálne jednej z nich na nich bude čakať aj poriadne tmavý les, keďže jej štart je o 21:40 hodine, čiže sa už pôjde potme. Na sobotu je pripravených ďalších šesť testov. Cieľ súťaže spojený s odovzdávaním cien je plánovaný od 14:00 hod.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri