Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Subaru Rally sa s bratmi Lapdavskými predstaví na Auto Show

Wednesday, 31. 10. 2018 - 10:02, Public relations   

Subaru Rally sa s bratmi Lapdavskými predstaví na Auto Show

Počas tohtoročnej slovenskej rally sezóny farby Subaru Rally Team Komárno hájili bratia Lukáš a Július Lapdavskí. Rovnako nebudú chýbať ani v rámci posledného slovenského automobilového podujatia, ktorým je KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018.

Martin Paľov;ik8a9205.jpg

Luky a Julko sa samozrejme na štart tohto unikátneho podujatia postavia spoločne s vozidlom Subaru Impreza WRX STi, s ktorým ich fanúšikovia rally súťaží mali možnosť sledovať aj na majstrovských súťažiach. Podujatie na Slovakia Ringu však pre spomínaný tím predsa len bude trochu iné.

Martin Paľov;img-7182-5.jpg

„Reprezentujeme Subaru Rally Team Komárno a keďže z Komárna na Slovakia Ring nie je až tak ďaleko, určite sa na podujatie dostavia nielen manažéri tímu, ale aj množstvo partnerov tímu. Tým sme pripravili „prekvapenie" v podobe možnosti predviesť im našu robotu priamo z prvej ruky, čiže z kokpitu nášho súťažného vozidla. Na to nám poslúži testovacia trať, ktorú pripravil organizátor na piatok (2.11.2018). Určite túto ponuku príjmu, keďže toto je jediná možnosť, ako im ukázať aspoň v skratke, čo všetko treba pri rally súťaži riešiť. Samozrejme budeme mať pre nich pripravené aj nejaké občerstvenie a určite si nájdeme aj nejakú chvíľku na rozhovor. Čo sa týka soboty (3.11.2018), čiže dňa keď už budeme absolvovať samotnú súťaž, tu si chceme užiť aj súboj s časom a súpermi v triede, ale aj zábavu. Veď už samotná názov súťaže, čiže Auto Show k zábave doslova nabáda. Verím, že všetkých svojou jazdou potešíme a užijeme si krásny víkend," zhodnotil Július Lapdavský.

Tibor Szabosi;v3i0260.jpg

Posledné slovenské podujatie automobilového športu v sezóne 2018 štartuje pod názvom KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 v dňoch 2.- 3.11.2018 na Slovakia Ringu. Po piatkových preberaniach a testovaní odštartuje samotná súťaž v sobotu 3.11.2018 tromi rýchlostnými skúškami, ktorých štart je plánovaný na 9:00, 11:00 a 13:00 hodinu. Meno víťaznej posádky sa dozvieme o 16:00 hodine.

Subaru Rally Team Komárno, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri