Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Styllex motorsport štartuje na Dobšinskej zime

Thursday, 01. 02. 2018 - 06:00, Ľuboš Kašický   

Styllex motorsport štartuje na Dobšinskej zime

Tým Styllex motorsport pokračuje aj v týchto dňoch vo svojom nabitom harmonograme.

Martin Koči minulý týždeň strávil na rýchlostných skúškach legendárnej Rallye Monte Carlo, kde spolupracoval s továrenským tímom ŠKODA Motorsport II v pozícií IceNote Crew. Svoju rely sezónu za volantom súťažného auta však začína až počas prvého februárového víkendu, kedy štartuje na populárnej Dobšinskej zime.

„Musím sa priznať, že sa už nemôžem dočkať. Teším sa na štart a na okamih kedy konečne poriadne zošliapnem plynový pedál. Tento pocit je pre pretekára neopakovateľný. Napokon súťažné auto som už dva mesiace nešoféroval a tak už počítam dni do štartu," približuje svoje pocity Martin Koči. 

img-3530.jpg

Do úvodnej súťaže sezóny sa prihlásilo 85 posádok, pre ktoré organizátori znova pripravili tri merané úseky, jazdiace sa dvakrát. Vďaka termínu a podmienkam, ktoré v tomto období vládnu sa očakáva znova ľad a sneh, ako tomu bolo vlani.

Pre tento súťažný deň tím Styllex motorsport má hneď niekoľko noviniek. Prvou je meno nového spolujazdca. Prvýkrát sa vedľa Martina Kočiho už v Dobšinej na horúce sedadlo posadí Radovan Mozner. „S Martinom sa poznáme už veľmi dlho. Považujem ho za absolútnu slovenskú špičku. Pretekára, ktorý má medzinárodné skúsenosti aj výsledky. Keď ma Martin oslovil s možnosťou spoločných zimných kondičných tréningov, tak som ani na chvíľu neváhal. Aktuálnym výsledkom našej spolupráce je náš spoločný štart na dobšinskej súťaži. Priznám sa, že je to pre mňa taký novoročný darček," priznáva Radovan Mozner.

Tibor Szabosi;c30i7585-9.jpg

Martin spolu s Radovanom budú v Dobšinej štartovať vo vozidle Mitsubishi Lancer Evo z dielne osvedčeného a skúseného Josefa Semeráda. Ten pripravil auto podľa očakávaného počasia na snehové podmienky. 

Tesne pred samotným štartom však posádku tímu Styllex motorsport ešte čaká krátky test, aby si vyskúšali nastavenie auta, jeho funkčnosť a Martin si ho prispôsobil svojmu jazdeckému štýlu.

Štart súťaže je naplánovaný v sobotu 3.februára na 11.00 hod. Celková dĺžka meraných úsekov je dvadsať kilometrov a prvá posádka v cieli je očakávaná okolo tretej hodiny popoludní.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri