Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Sting Motorsport to rozbalí naraz na dvoch podujatiach

Tuesday, 04. 08. 2020 - 09:37, Miroslav Majláth   

Sting Motorsport to rozbalí naraz na dvoch podujatiach

MARMA 29. Rajd Rzeszowski, ale aj KOWAX ValMez Rallysprint, dvojica rally podujatí na ktorých budú mať možnosť počas nadchádzajúceho víkendu sledovať súťažné posádky slovenského Sting Motorsport.

 

Tibor Szabosi

Druhé kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2020 sa rovnako ako prvé prihlási o slovo mimo Slovenska, v dňoch 6. - 8.8.2020 v poľskom meste Rzeszow a jeho okolí. Podujatie, na ktoré smerovali slovenské rally posádky v rámci rally šampionátu už v minulosti. V tomto prípade bude v rámci MARMA 29. Rajd Rzeszowski 2020 reprezentovať súťažná posádka Marián Kekeňák a Zdenko Bystrán na vozidle Ford Fiesta Proto. Ako test pre túto posádku poslúžilo podujatie MRC Letná Levoča, kde nielenže odskúšali celkovú funkčnosť vozidla, ale urobili aj drobné nastavenia pred nadchádzajúcim Rajdom Rzeszowski.

Tibor Szabosi

“S autom sme sa v rámci podujatia MRC Letná Levoča trochu zžili a poriadne sme ho odskúšali. V prestávke medzi spomínaným podujatím a Rzeszowom sme urobili ešte drobné úpravy a pevne verím, že na nadchádzajúce podujatie zaradené do slovenských rally majstrovstiev sme dobre pripravení. Vieme do čoho ideme, takže sa budeme snažiť dosiahnuť čo možno najlepší výsledok. Viem, že to nebude ľahké. Veľká vďaka patrí Sting Motorsportu za možnosť reprezentácie tímu na tomto peknom podujatí,” povedal Mrián Kekeňák pred odjazdom do Rzeszowa.

Tibor Szabosi

Druhé podujatie, na ktorom budú mať možnosť rally fanúšikovia sledovať Sting Motorsport, sa bude konať na Morave, vo Valašskom Meziříčí a jeho okolí v dňoch 7. - 8.8.2020. Práve tu sa predstaví s vozidlom Škoda Fabia R5 EVO Roman Popovič a Peter Baran, ktorí spoločne zasiahnu do bojov v rámci KOWAX ValMez Rallysprint 2020.

Tibor Szabosi

“Pre mňa bude ValMez absolútnou novinkou, našťastie aspoň Peter toto podujatie v minuloročnej sezóne absolvoval ako spolujazdec. Takže on teraz bude doslova mojimi druhými očami a nebudeme bádať v neznámom. Našim cieľom je v prvom rade testovať a zvykať si na nové auto s ktorým ešte mám strašne málo skúseností. Podstatné je pre mňa urobiť čo možno najviac ostrých kilometrov, pochopiť auto a doviezť ho celé až do cieľa. Dúfam, že sa nám to všetko podarí dosiahnuť,” doplnil Roman Popovič.

Tibor Szabosi

Rozdeliť ľudské telo na dve časti tak, aby naraz bolo v jednom momente na dvoch miestach oddelených od seba niekoľko sto kilometrov jednoducho nie je možné. Vyriešiť tento rébus bude musieť manažér Sting Motorsport Róbert Čech: “Rozdeliť sa na dve osoby sa ozaj nedá a na ktorú súťaž z tejto dvojice nakoniec pôjdem v tomto momente ešte neviem, ale na jednej z nich sa určite ukážem. Tú druhú budem sledovať iba na internete cez výsledky a informácie od posádky, či mechanikov. Jedno je však isté. Obom našim súťažným posádkam budem držať palce, aby sa im podarilo naplniť ich ciele.”

Tibor Szabosi

O tom, ako sa súťažným posádkam Sting Motorsportu na jednotlivých podujatiach darilo a aké výsledky dosiahli, o tom vás budeme opäť informovať po ukončení podujatí

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri