Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Sting Motorsport s piatym miestom absolútneho poradia v Kopřivnici

Sunday, 05. 07. 2020 - 16:25, Miroslav Majláth   

Sting Motorsport s piatym miestom absolútneho poradia v Kopřivnici

Nielen nové skúsenosti s vozidlom Hyundai i20 R5, ale aj výborný výsledok v podobe piateho miesta absolútneho poradia si odviezol Sting Motorsport z podujatia MRC Kopřivnice 2020.

Richard a Róbert Čechovci sa v rámci podujatia Mini Rallycup v Kopřivnici predstavili premiérovo s vozidlom Hyundai i20 R5 v rámci Voľného poháru.  Už pred štartom prvej rýchlostnej skúšky avizoval jazdec Richard Čech, že Hyundai i20 R5 ho nadmieru oslovil.

Bohuslav Štrauch;dsc-1105-3.jpg

„To auto je úplne iné ako bol Ford Fiesta R5 s ktorým sme až doteraz jazdili. Fiesta bola taká viacej „rozevlátá“, Hyndai je podstatne presnejší na riadenie, podvozok je podstatne čitateľnejší, no a motor pracuje lepšie v celej škále otáčok. Vždy som chcel vyskúšať Hyundai, včera sme mali krátky test a dnes ostrú súťaž. Som rád, že sa mi ten sen splnil. Asi som sa zamiloval,“ povedal vysmiaty Richard Čech.

Bohuslav Štrauch;dsc-0849-3.jpg

V pláne podujatia MRC Kopřivnice 2020 bolo absolvovať šesticu rýchlostných skúšok. Tie boli rozdelené do troch samostatných sekcií, pričom v každej z nich absolvovali súťažiaci dve rýchlostné skúšky. Tento formát, ale aj náročnosť rýchlostných skúšok navyše dovoľoval vyskúšať si v každej sekcii iné nastavenie. Rišo s Robom už od začiatku dokazovali, že im nové auto perfektne sadlo. V konkurencii, ktorá sa tu zišla naozaj veľmi silná, dosahovali na jednotlivých meraných úsekoch výborné časy, ktoré v cieli znamenali piate miesto absolútneho poradia.

Bohuslav Štrauch;dsc-1614-1.jpg

„Bol to super test pred štartom majstrovskej sezóny. Všetko klapalo tak ako malo, darilo sa nám vyskúšať viacero nastavení, ale aj robiť dobré časy a neustále zrýchľovať. Tak ako som povedal na začiatku, splnil sa mi sen a som naozaj veľmi spokojný. Už sa neviem dočkať štartu Salgo Rally, ktorá sa bude konať ako prvé kolo tohtoročných Majstrovstiev Slovenska v rally 2020. Samozrejme moja vďaka patrí nielen otcovi ako manažérovi Sting Motorsport, ale hlavne partnerom tímu bez ktorých by splniť tento sen nešlo,“ doplnil po súťaži Rišo Čech.

František Dušek;mrc-koprivnice-2020-020.jpg

Sting Motorsport po výbornom výkone v Kopřivnici teraz čaká štart na Rally Bohemia 2020. Viac informácií o tom, kto a kedy sa na tomto podujatí vo farbách Sting Motorsport zúčastní sa dozviete z ďalšej správy.

Miro Majláth

Bohuslav Štrauch;dsc-1377-3.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri