Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Sony Ericsson Freestyle Motocross opäť na Slovensku

Saturday, 03. 10. 2009 - 20:17, Radovan Szabosi   

Sony Ericsson Freestyle Motocross opäť na SlovenskuFreestyle motocross si na Slovensku získava čoraz viac fanúšikov o čom svedčí fakt, že už po tretí raz sa v košickej Steel aréne bude konať známa akcia Sony Ericsson Freestyle Motocross. Po dvoch úspešných ročníkoch s diváckou návštevnosťou viac ako 25 000 divákov sa už teraz fanúšikovia freestyle motocrossu môžu tešiť na tretí ročník, ktorý bude plný zmien s viacerými prekvapeniami.



Organizátori kompletne zmenili dramaturgiu programu. Fanúšikovia sa môžu tešiť na nových špičkových pretekárov, ktorí na Slovensku ešte nepretekali a na lákavé sprievodné akcie. Namiesto Pit bike show a BMX show, ktoré boli sprievodnými akciami po minulé roky, organizátori pripravili veľké prekvapenie, ktoré ste na Slovensku ešte nemali možnosť vidieť na vlastne oči – a to backflip (salto vzad) na snežnom skútri!

Tí najlepší freestyloví pretekári z celého sveta sa tento rok pobijú v súťaži o 20 000 EUR. Akcia v košickej Steel aréne bude iba jeden deň a to 23. januára 2010, preto fanúšikom freestyle motocrossu odporúčame, aby si vstupenky zakúpili čo najskôr.



Rev motoriek, saltá vzad na motorke, dych vyrážajúce extrémne skoky, nebezpečné pády, svetelná a hudobná show, davy fanúšikov a nezabudnuteľná atmosféra - to je Sony Ericsson Freestyle Motocross.



Predpredaj vstupeniek začal 1. októbra.2009 v sieti Ticketportal - www.ticketportal.sk

Oficiálny názov podujatia: Sony Ericsson Freestyle Motocross

Dátum: 23. január 2010
Začiatok: 20:00
Miesto: Steel Aréna / Košice
Predpredaj v sieti Ticketportal.
Viac info na www.fmx.sk

Alena Grešová
+421 907 771 302






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri