Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team v trojici do Cazinu

Friday, 27. 07. 2018 - 09:40, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team v trojici do Cazinu

Už víkend po Dobšinskom kopci sa trojica jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu predstaví na podujatí Grand Prix Cazin 2018 v Bosne a Hercegovine.

 

Tibor Szabosi;c30i5858-14.jpg

Podujatie, ktoré bolo v minulosti niekoľkokrát zaradené aj do slovenského kopcového šampionátu, odštartuje v dňoch 28. - 29.7.2018 ako súčasť seriálov FIA Zóna strednej Európy a FIA Zóna strednej Európy Historikov. Na trati sa tak spomedzi slovenských jazdcov divákom predstaví trojica reprezentujúca Slovak National Hill Climb Team, V súdobých vozidlách, čiže v boj o body do seriálu FIA CEZ, sa predstavia manželia Ambrúzoví, pričom Anna Ambrúz bude zdolávať tunajšiu, 3870 metrov dlhú trať s Hondou Civic TypeR a Peter Ambrúz, ktorý tu vlani dojazdil na štvrtom mieste absolútneho poradia, zase s Mitsubishi Lancer EVO IX. V rámci seriálu FIA CEZ Historik sa predstaví Miro Čiliak s formulou Metalex MTX 1-06.

Tibor Szabosi;c30i8171-12.jpg

„Do Cazinu chodíme už niekoľko rokov. Máme tu už množstvo kamarátov, ale aj fanúšikov. Trať je pekná, rýchla, ale aj technická a organizácia je na vysokej úrovni. Jediný z nás, kto tu ešte neštartoval je Anka, ale to nevadí, aspoň spozná novú trať. Mne sa podarilo v minulom roku s Vauxhallom vybojovať štvrté miesto absolútneho poradia, Mirovi zase vyhral medzi Historikmi. Dúfam, že sa nám tu bude dariť rovnako dobre aj teraz," skonštatoval šéf Slovak National Hill Climb Teamu, Peter Ambrúz.

Tibor Szabosi;c30i5803-9.jpg

Slovak National Hill Climb Teamu, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri