Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team pokračuje na Jankovom vŕšku

Thursday, 02. 08. 2018 - 09:08, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team pokračuje na Jankovom vŕšku

Prvý augustový víkend štartuje jedenáste a dvanáste kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu podujatím Autopola Jankov vŕšok 2018 a na štart sa postaví aj šesť zástupcov Slovak National Hill Climb Teamu.

Tibor Szabosi;c30i7626-13.jpg

Podujatie je zaradené do seriálu FIA Zóna strednej Európy súdobých, ale aj seriálu FIA Zóna strednej Európy historických vozidiel, ako aj do slovenského a poľského kopcového šampionátu 2018. Na jeho štart by sa podľa zoznamu prihlásených malo postaviť celkovo stodvadsať pretekárov zo štyroch európskych krajín. Samozrejme nemôže chýbať ani Slovak National Hill Climb Team. Ten bude reprezentovať celkovo šesť jazdcov.

Tibor Szabosi;c30i8175-12.jpg

Určite medzi najrýchlejších jazdcov absolútneho poradia sa bude chcieť zaradiť Tomáš „Srnka" Ondrej s formulou Tatuus FR2000. Pozadu nebude chcieť ostať ani Jozef Béreš mladší, ktorý na Dobšinskom kopci sľuboval, že Ford Escort Cosworth WRC už na Jankovom vŕšku bude v sto percentnej kondícii. O nádherné súboje o desatinky sekúnd sa v skupine A bude snažiť Vlado Hudy spoločne s Hondou Civic TypeR. Pre ďalšiu dvojicu, čiže Annu Ambrúz jazdiacu na Honde Civic TypeR v triede N do dvoch litrov, ale aj Petra Salona so Seatom Leon Supercopa budú mať preteky Autopola Jankov vŕšok 2018 príchuť niečoho nového, keďže tu ešte nejazdili. No a posledným v zozname jazdcov Slovak National Hill Climb Teamu je Miro Čiliak, ktorý bude bojovať o body v rámci seriálov FIA CEZ Historik a Majstrovstiev Slovenska PAV historických vozidiel.

Tibor Szabosi;c30i0169-15.jpg

Možno si teraz hovoríte, či sme nezabudli na šéfa Slovak National Hill Climb Teamu Petra Ambrúza, keďže sme ho nespomínali. Nie, nebojte sa, nezabudli. Ten však preteky na Jankovom vŕšku vynecháva. Nie z dôvodu dovolenky, ale preto, že sa počas víkendu predstaví na pretekoch v nemeckom Osnabrűcku. Viac o tom sa dozviete z inej tlačovej správy.

Tibor Szabosi;c30i6656-8.jpg

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri