Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Slovak National Hill Climb Team pokračuje do slovinského Lučine

Wednesday, 08. 08. 2018 - 06:20, Public relations   

Slovak National Hill Climb Team pokračuje do slovinského Lučine

Seriál FIA International Hill Climb Cup, ale aj seriál FIA CEZ Historik pokračuje na pretekoch v slovinskom Lučine. Na štarte nebude chýbať ani dvojica slovenských reprezentantov, Peter Ambrúz a Miro Čiliak.

Už týždeň po pretekoch v Nemecku sa seriál FIA International Hill Climb Cup sťahuje do Slovinska, do Lučine. Tu v rámci seriálu FIA IHCC s Mitsubishi Lancer EVO IX, odštartuje Peter Ambrúz, slovenský reprezentant v pretekoch automobilov do vrchu, ktorému aktuálne v spomínanom seriáli patrí vedúca priečka priebežného poradia v rámci kategórie I.

Tibor Szabosi;c50q0749-2.jpg

Na trati v Lučine sa po boku Petra objaví aj ďalší slovenský reprezentant, v tomto prípade v rámci seriálu FIA Central European Zone historikov, Miro Čiliak. Ten bude v Lučine bojovať v spolupráci s formulou Metalex MTX 1-06 o body do seriálu FIA CEZ Historik.

Tibor Szabosi;c30i0287-9.jpg

„Na preteky do Lučine ideme vo dvojici, pričom Miro trať nepozná. Ja som tu štartoval asi pred deviatimi, desiatimi rokmi ešte s vozidlom Opel Astra GSI Trať bola pekná, jej dĺžka je 3950 metrov a prevýšenie je 200 metrov. Pred časom tu bol aj dobrý asfalt, aký je dnes to uvidíme až na mieste. Samotná trať bola kombináciou rýchlych sekcií a technickej časti, pričom prechádza aj jednou obcou, čo je zaujímavé. Profil trate vyhovuje obom. Verím, že sa nám obom bude v Lučine dariť a privezieme domov ďalšie body, ktoré nám upevnia vedenie v spomínaných seriáloch do ktorých bodujeme," zhrnul v krátkosti Peter Ambrúz.

Tibor Szabosi;c30i8004-11.jpg

Podujatie GHD Lučine 2018 odštartuje v dňoch 10. - 12.8.2018. O tom, ako sa darilo dvojici slovenských reprezentantov vás budeme informovať opäť po víkende.

Slovak National Hill Climb Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri