Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Skvelé druhé miesto absolútne z Prahy pre RUFA SPORT Team

Tuesday, 10. 12. 2019 - 07:45, Public relations   

Skvelé druhé miesto absolútne z Prahy pre RUFA SPORT Team

Slovenský RUFA SPORT Team spoločne s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Tomasz Borko vybojoval na XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019 fantastické druhé miesto absolútneho poradia.

 

Tibor Szabosi;asfr5943.jpg

Súťaž, ktorá v tomto roku uzatvárala rally sezónu v Českej republike, čiže XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019, konaný v dňoch 6.- 7.12.2019 sa pre posádku slovenského RUFA SPORT Teamu nezačala úplne najlepšie.

Tibor Szabosi;asfr5947.jpg

V prvom teste totiž Grzegorz Grzyb spoločne s Tomaszom Borkom na Škode Fabia R5 dojazdila až na ôsmom mieste absolútneho poradia. V druhej rýchlostnej skúške po stúpajúcom výkone sa Grzegorz s Tomaszom posunuli na siedme a následne v tretej im patril štvrtý najrýchlejší čas. Po tom, čo vo štvrtom teste dosiahli na piaty najrýchlejší čas, im v absolútnom priebežnom hodnotení patrila štvrtá priečka.

Tibor Szabosi;asfr5874.jpg

Po tomto úvode, ktorý sa konal mimo Strahova nasledoval servis, kde sa podarilo vozidlo Škoda Fabia R5 mechanikom nastaviť presne podľa požiadaviek jazdca, prišlo následne ďalšie zlepšenie v podobe tretieho a následne druhého najrýchlejšieho času. To v konečnom poradí posunulo posádku RUFA SPORT Teamu na druhé miesto v konečnom poradí XXV. TipCars Pražský Rallysprint 2019.

Tibor Szabosi;asfr6027.jpg

Po tomto skvelom výkone nasledovala už iba posledná rýchlostná skúška, v ktorej však už išlo iba o zabavenie tisícov divákov, ktorí sa na Strahove zhromaždili. Pri tomto však už časomiera prítomná nebola a tak sa RUFA SPORT Team spoločne s Grzegorzom Grzybom a Tomaszom Borkom mohli tešiť zo skvelého druhého miesta absolútneho poradia.

Tibor Szabosi;asf73093.jpg

„Na začiatku sme mali veľký problém, keďže nám prišlo do Prahy iné auto ako sme mali mať. To malo za následok, že auto nebolo vôbec nastavené ako som potreboval a bol zvyknutý. Nastavenia sme tak robili doslova za pochodu pred rýchlostnými skúškami. Nakoniec sa všetko podarilo a my sme obsadili druhé miesto absolútneho poradia. V Prahe som už raz druhý bol, teraz som si to zopakoval,“ povedal Grzegorz Grzyb v cieli súťaže.

Tibor Szabosi;asfr5948.jpg

Z výsledku mal radosť aj manažér RUFA SPORT Teamu Ľubomír Kleman: „Som rád, že pri tejto silnej konkurencii z viacerých krajín sa Grzegorzovi s Tomaszom podarilo vybojovať druhé miesto absolútneho poradia. Dokázali opäť že sú veľký bojovníci a nikdy sa nevzdávajú.

Michal Bobko;asf-8320-3.jpg

Každá rally súťaž vždy začína na štarte a končí až na cieľovej rampe, žiaľ v niektorých prípadoch, ako sme sa počas sezóny presvedčili, na Slovensku nie. Potešili nielen mňa, ale aj partnerov nášho tímu, ktorých nás na podujatí navštívilo veľké množstvo.

Tibor Szabosi;c30i6373-19.jpg

Za to, ale aj za celoročnú podporu im patrí moje veľké ďakujem. Samozrejme vďaka patrí aj našim rodinám a všetkým fanúšikom rally športu nielen na Slovensku, ale aj v Čechách a v neposlednom rade aj v Poľsku.“

Tibor Szabosi;asf72891.jpg

To, či pre slovenský RUFA SPORT Team už sezóna skončila, alebo nie, sa dozvieme v najbližších dňoch, o čom vás samozrejme budeme opäť informovať.

Tibor Szabosi;asf72061.jpg

RUFA SPORT Team, Miro Majláth

Fotogaléria RUFA Sport Pražský Rallysprint

Tibor Szabosi;asfr5942.jpg

Tibor Szabosi;asfr5952.jpg

Tibor Szabosi;c30i6338-17.jpg

banner-rufa-12-2019.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri