Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Škola pretekárskej jazdy s Maťom Homolom a SimRace!

Thursday, 17. 05. 2018 - 10:40, Public relations   

 Škola pretekárskej jazdy s Maťom Homolom a SimRace!

Maťo Homola je mladý, 23 ročný slovenský pretekár, ktorý zbiera skúsenosti na slovenských, európskych a svetových okruhoch už viac ako 10 rokov. Teraz prináša v spolupráci s partnerom SimRace jedinečnú možnosť načerpať z jeho skúseností, naučiť sa teóriu okruhovej pretekárskej jazdy, vyskúšať si tieto znalosti na simulátore a nakoniec aj v skutočnom pretekárskom aute na okruhu.

"Máš pocit, že ťa štandardná jazda po ceste nebaví, prípadne si amatérsky jazdec, ktorý by sa rád naučil niečo nové? Poď so mnou do exkluzívnej pretekárskej školy SimRace pre limitovaný počet len 10 účastníkov! Vyskúšaj si byť v mojej koži, v koži profesionálneho pretekára a prejdi si celkovou prípravou a pretekárskou jazdou ako všetci vrcholoví okruhoví pretekári. V dnešnej dobe sa profesionálni pretekári pred pretekmi svedomito pripravuju na simulátoroch, ktoré nahrádzajú drahé tréningy na reálnych tratiach. Roky som aj ja hľadal vo svojom okolí profesionálny simulátor, ktorý by ma mohol posúvať ďalej v mojej kariére. Teraz som ho našiel v spoločnosti SimRace," povedal Maťo Homola pred odchodom na preteky v Holandsku.

b5a693f7-e3d0-4f3e-9bf2-2ad2878842fc.jpg

"Tiež som už dlhšiu dobu uvažoval o spustení okruhovej pretekárskej školy, v ktorej by som mohol začať odovzdávať svoje skúsenosti, ktorých som za viac ako 10 rokov kariéry nazbieral nespočetné množstvo. Mám veľkú radosť, že prvým výsledkom spolupráce so spoločnosťou SimRace je práve tento jedinečný, exkluzívny projekt," povedal s úsmevom Maťo Homola.

Pretekárska škola je rozdelená do troch variant, ktoré môžete absolvovať. Každý ďalší je nadstavbou predošlého.

Variant 1:

Teoretická príprava, v ktorej vám Maťo vysvetlí, čo je to ideálna stopa na pretekárskom okruhu, ako správne brzdiť, prechádzať zákruty a veľa ďalšieho.

Praktická jazda na simulátore v celkovej dobe 6 hodín na virtuálnom okruhu Slovakia Ring, kde budete individuálne aplikovať skúsenosti získané od Maťa Homolu počas teórie.

11ba1513-8598-4fca-9f7a-4afbd1383572.jpg

Variant 2:

Po 4 hodinách teórie a 6 hodinách praxe na simulátore je čas vyskúšať to naživo na Slovakia Ringu za volantom pretekárskeho BMW E30 s pohonom zadných kolies, 6 valcovým 3,5l motorom Alpine, pretekárskou prevodovkou a neskutočným zvukom. Žiadni elektronickí pomocníci, len vy a auto. Počas 30 minút ide za volant Maťo a v dvoch kolách ukáže, kde až sú hranice auta a potom ste na rade vy. Počas celej jazdy je Maťo s vami v aute na sedadle spolujazdca a pomáha so sledovaním stopy, posúvaním hraníc.

Variant 3:

20 minútová analýza jazdy pomocou onboard kamery, kde Maťo poskytne ďalšie tipy na zlepšenie schopností a takisto jednotlivých časov.

Ďalšich 30 minút na okruhu za volantom "tricky". Po všetkých radách prichádza ďalšie zlepšovanie a nielen to. Prichádza infekcia okruhovou jazdou, rýchlosťou a potreby byť stále rýchlejší.

Záverečná analýza s Maťom Homolom, kde prichádza detailné zhrnutie oboch jázd, chýb a možno príde aj pochvala. Posledných 40 minút dokonalého dňa.

a223feb7-f89f-48d7-bfba-c071f1eda336.jpg

Máš záujem? Viac informácií na www.simrace.sk/pretekarska-skola/. A nezmeškaj prihlasovanie, je len do 10. júna!

new-homola.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri