Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Škoda Cup ocení najmä verných a vytrvalých slalomárov

Monday, 08. 11. 2010 - 20:26, Tereza Talajová   

Škoda Cup ocení najmä verných a vytrvalých slalomárov

Značkový pohár Škoda Cup, ktorý sa jazdí v rámci seriálu AZ pneu AutoSlalom, sa spoločne s celým seriálom blíži ku koncu. V kalendári sú už len posledné preteky, ktoré sa tradične konajú v deň štátneho sviatku 17. novembra, čo tento rok to pripadlo na stredu. Celkový víťaz seriálu je už prakticky známy.

miroharustak-018-2.jpg

S priebežným počtom 75 b sa ním celkom iste stane zdatný jazdec Miroslav HARUŠŤÁK. Jazdí na upravenej Škoda Felicia 1,6 MPi so štartovným číslom 018 a patrí do kategórie S2 do 1 600 ccm.

tomasrysanek-003-1.jpg

Z priebežného poradia v tabuľke pred poslednými pretekmi možno vyčítať aj to, že prakticky neohrozené druhé miesto s priebežným počtom bodov 53 má Tomáš RYŠÁNEK so štartovným číslom 003.

michalkrajcovic-027-2.jpg

S odstupom viac než sa získava za víťazstvo je Michal KRAJČOVIČ s číslom 027 so 40 bodmi. Obaja jazdia v spoločnej kategórii S1 s objemom motora do 1 400 ccm a patria k skalným slalomárom. V tomto smere sú prvé tri pozície veľmi jasné.

peterjurik-053-1.jpg

Na posledných pretekoch sa dá ešte očakávať boj o štvrté miesto, medzi priebežne štvrtou Janou CINTULOVOU jazdiacou na Škoda Fabia s číslom 078 s 21 bodmi a Petrom JURÍKOM, ktorý so štartovným číslom 053 sedlá Fabiu Combi a v priebežnom poradí stráca na Janu len 5 bodov.

skoda-fabia-rs-na-autoslalome01-2.jpg

V prvej päťke Škoda Cupu sa neobjavili viaceré mená kvalitných jazdcov, ktorí tam vďaka schopnostiam mohli patriť. Príčinou je len nepravidelná účasť, vďaka čomu počas roka strácali body za neumiestnenie. Presne ako spomína nadpis, Škoda Cup ocení kvalitných no hlavne verných a vytrvalých slalomárov, ktorí počas sezóny nepoľavili a boli na všetkých, prípadne na väčšine pretekov.

skoda-fabia-rs-na-autoslalome02-1.jpg

Posledné preteky sezóny 2010 sa jazdia na vonkajšej motokárovej dráhe v Trebaticiach.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri